Călin Popescu Tăriceanu solicită din nou amânarea începerii şcolilor

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, solicită din nou premierului Ludovic Orban amânarea începerii şcolii până după alegerile locale.

Author: Andreea Stoica miercuri 09 septembrie 2020 , 14:59

Călin Popescu Tăriceanu
Călin Popescu Tăriceanu
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

De asemenea, liderul ALDE solicită elaborarea de protocoale pentru situaţiile când clase sau şcoli vor deveni focare de infecţie cu noul coronavirus.

"Ludovic, te joci cu focul! Toţi (părinţi, elevi şi dascăli) vedem haosul în care vrei să înceapă şcoala! În loc să vezi şi să recunoşti acest lucru, insişti să ne trimiţi copiii la cursuri în condiţii de insecuritate.

Petreci mai mult timp în campanie electorală decât să te gândeşti la soluţii pentru şcoală şi ne spui să ne trimitem copiii la şcoală pe riscul nostru. Păi, dacă îi trimitem pe riscul nostru şi voi nu faceţi nimic, la ce naiba mai avem nevoie de guvernul vostru? Te simţi pe cai mari pentru că ai reuşit să cumperi câţiva parlamentari ca să scapi de moţiune? Nu te simţi, pentru că nu vei putea să cumperi 10 milioane de părinţi, elevi şi dascăli şi nu vei scăpa de furia lor dacă vei continua să-ţi baţi joc de felul în care începe şcoala", a scris Tăriceanu, miercuri, pe Facebook.

Călin Popescu Tăriceanu mai propune chiar suspendarea campaniei electorale

Călin Popescu Tăriceanu mai propune chiar suspendarea campaniei electorale până când guvernanţii organizează începerea şcolilor în siguranţă.

"Îţi mai spun încă o dată: amână începerea şcolilor până după alegerile locale. Luaţi-vă nişte timp ca să vă organizaţi mai bine.

Aduceţi măştile pentru cei care au nevoie. Asiguraţi-vă că în toate şcolile există apă şi săpun, ca să nu zic de dezinfectant. Faceţi protocoale clare pentru situaţiile când clase sau şcoli vor deveni focare. Spuneţi-le părinţilor ce au de făcut dacă li se va infecta copilul. Şi dacă ţi-e frică de faptul că ceilalţi vor lua un avans în alegeri, putem merge până la a suspenda campania electorală ca să vă dăm şansa de a organiza cum trebuie ziua de 14 septembrie.
Este un sacrificiu perfect acceptabil pentru noi dacă voi vă apucaţi, în sfârşit, de treabă", a adăugat Tăriceanu.

Călin Popescu Tăriceanu
Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu

Citeste si: Orban: Şcoala va începe la 14 septembrie, iar alegerile vor avea loc la 27 septembrie

Citeste si: Ce fericită e fosta nevastă a lui Tăriceanu lângă soțul milionar! După 8 ani alături de politician, Ioana a strâns acum alţi 8 ani lângă afaceristul Brent Valmar FOTO

Citeste si: Ludovic Orban a recunoscut! Motivul pentru care pensiile nu pot fi mărite cu 40%: „Credeți-mă ce vă spun!”


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Momente dramatice la Euro 2020! Jucătorul s-a prăbușit la pământ, iar partida a fost... Momente dramatice la Euro 2020! Jucătorul s-a prăbușit la pământ, iar partida a fost suspendată! Ce se întâmplă acum cu fotbalistul?
spotmedia.ro
Caracalul de la Arad Caracalul de la Arad
spotmedia.ro
Centralele termice de apartament nu se interzic, dar folosirea lor ar putea deveni... Centralele termice de apartament nu se interzic, dar folosirea lor ar putea deveni împovărător de scumpă. Cum ne vom încălzi
b1.ro
Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau... Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...
infoactual.ro
Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în... Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în CREDINȚĂ!
infoactual.ro
Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si