Call of Duty anunţă că o să apară curând versiunea WARZONE pentru mobil

Se pare că jocul Call of Duty Warzone este pregătit să ajungă şi pentru dispozitivele mobile, după ce a fost publicată o listă de joburi în acest sens.

Author: Mircea Pop luni 28 septembrie 2020 , 09:59

Call of Duty anunţă că o să apară curând versiunea WARZONE pentru mobil
Call of Duty anunţă că o să apară curând versiunea WARZONE pentru mobil
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Conform rapoartelor, s-a declarat că marea companie de jocuri cauta W2M, acesta fiind numele de cod pentru Warzone Mobile.

Potrivit https://rivalcheats.com/ lista de locuri de muncă a venit însă cu menţiunea că ar fi pentru un nou FPS în Call of Duty Franchise.

Cât de adevărată este ştirea că va apărea Call of Duty Warzone pentru mobil?

Compania a declarat faptul că în jocul Call of Duty Warzone va apărea un nou FPS mobile AAA, însă nu a menţionat când şi cum. Persoana care urma să fie angajată avea atribuţia de a strânge şi de a adapta toate caracteristicile esenţiale de pe consolă şi computer din Warzone pentru cea mai bună instanţă mobila.

De asemenea, persoană selectată trebuie să înveţe cum să modifice Warzone într-o experienţă mobilă şi să înţeleagă toate aspectele în ceea ce priveşte modul de a face transferul.

În plus, persoana vizată trebuie să poată să reproducă experienţa de pe consolă pe telefonul mobil cu ajutorul progreselor care au loc în tehnologia mobila.

Conform raportului oferit de XDA Developers, Warzone este acum unul dintre cele mai populare jocuri Activision şi a adunat peste 75 milioane de jucători încă de la momentul lansării, din martie.

Call of Duty are deja un mod Battle Royale care oferă locaţii pentru Modern Warfare şi pentru Black Ops. Lansarea Warzone pe mobil este cea care permite jucătorilor să reporteze o parte din progresele făcute pe versiunea actuală.

Ce se aşteaptă jucătorii să vadă în Call of Duty Mobile

În timp ce Call of Duty Mobile promite că va fi cel mai reuşit joc shooter pentru telefon, playerii vin cu o serie de aşteptări de la acesta. În primul rând, utilizatorii spera să poată folosi în continuare Warzone cheats, aşa cum se întâmplă in versiunile precedente. O lista de cheaturi se poate gasi aici: https://rivalcheats.com/cod-warzone-cheats/. De asemenea, comparativ cu actualul Call of Duty mobile care este un joc de durată şi care primeşte constant noi actualizări, jucătorii spera că nouă versiune mobila să fie una mai modernă.

Din aceea ce se aude se pare că vor exista două opţiuni de joc, un joc zombie autonomi şi o aplicaţie mobila. Se presupune însă faptul că aplicaţia mobila va veni prima, iar modulul zombie va mai avea de aşteptat.

În plus, jucătorii atrag atenţia asupra faptului că cele mai bune telefoane de acum au ecrane cu refresh rate de 120 Hz şi toate permit un refresh lin, însă nu toate jocurile acceptă aceste rate, prin urmare, playerii recomanda companiei să ţină cont de acest lucru.

Warzone ar fi un joc interesant pentru mobil dacă s-ar plia pe această tehnologie pentru că altfel acţiunea de a primi în ansamblul prin lunetă sau alergare în cercuri sunt imposibile dacă nu sunt văzute la un refresh rate bun. Până când jocul va apărea, playerilor le rămâne doar să aştepte cu nerăbdare să vadă cum va arată noul joc, atunci când Activision va decide să facă informaţiile publice.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si