Micuțul în vârstă de 12 ani se juca fotbal cu prietenii lui, iar într-un moment de neatenție, acesta a căzut și a început să se plângă de o durere intensă la glezna stângă. Acest accident prostesc i-a distrus copilăria și i-a răpit șansa de a-și duce pasiunea mai departe. Mama lui Brendan, Hayley Greig, în vârstă de 42 de ani, l-a luat de la fotbal și l-a dus direct acasă să se odihnească.

Bizar a fost faptul că, la doar câteva ore după ce au ajuns acasă, întregul picior al băiatului devenise „negru”.  Alertată, femeia l-a fost dus la spital. Medicii au fost derutați de cazul lui, notează jurnaliștii de la  Mirror.

Citește și: Crimă odioasă! Român ucis în Londra cu o lovitură de cuțit

După ce a fost diagnosticat cu sindrom de durere regională complexă în luna mai a anului trecut, Brendan nu a mai putut să meargă singur și chiar și-a implorat mama să  „i taie piciorul”.  Hayley este devastată și se simte neputincioasă, pentru că nu știe cum să-i aline suferința copilului. 

Băiatul și-a implorat mama să-i taie piciorul din cauza durerii insuportabile

Nu vreau nimic mai mult decât să-m i văd iar  băiețelul fericit, dar copilăria lui  se distruge  în fiecare zi.  A fost atât de frustrant și sfâșietor de urmărit, d eoarece am căutat toate soluțiile posibile pentru a trata și alina durerea pe care o simte. 

Chiar s-a uitat la mine într-o seară cu atâta  durere î n ochi și m-a implorat să-i tai piciorul. Mă simt complet neajutorat ă  și  trauma prin care trece acum copilul meu este mai mult decât poate duce el.  Obișnuia să fie obsedat de fotbal și visa întotdeauna să joace într-o zi pentru Manchester United sau Anglia.
Acum, aspirațiile i-au fost 
luate",
a povestit mama copilului, copleșită de emoții.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

În primă fază, femeia în vârstă de 42 de ani nu s-a gândit că această accidentare aparent banală ar putea fi atât de gravă. Cu toate acestea, ceea ce a alarmat-o a fost momentul când glezna fiului ei devenise complet „neagră” și se simțea rece ca gheața la atingere. Băiatul a fost transportat în regim de urgență la Cumberland Infirmary acolo unde medicii i-au pus piciorul în ghips timp de trei săptămâni. La scurt timp după vizita la spital, băiatul a început să se confrunte cu dureri insuportabile așa că mama sa a hotărât să meargă la un consultant în traumatologie.

Citește și: „Mereu vei fi prințesa lui tati”. Lacrimi și durere în sufletele unor părinți, după ce fiica lor de 15 ani a fost călcată de un autobuz

Acolo, a fost diagnosticat cu acea afecțiune, un dezechilibru neurologic care provoacă dureri cronice în urma unei răni. 

A suferit astfel de răni de mai multe ori și, ca părinte le unui copil care joacă fotbal, nu am fost îngrijorată. Îmi amintesc că am crezut că era rupt, deoarece nu putea pune nicio greutate pe el, dar o radiografie a arătat că era doar o fractură. Din păcate, nu există nici un leac, dar există forme de tratament care să ajute, cum ar fi mai multe tipuri de medicamente și altele, care sunt foarte scumpe. Nu mai suport să-mi privesc băiatul suferind. Dar sunt hotărât să-mi pun băiețelul din nou pe picioare.”,  a mai povestit femeia în vârstă de 42 de ani.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citește și: Un boxer din Marea Britanie a murit subit la vârsta de 19 ani/ Antrenor: ”Cred că a fost cel mai talentat copil pe care l-am văzut venind din Bristol”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si