Narinder Kaur a reușit să se îmbogățească după ce a realizat escrocheria la „scară industrială”. Femeia a înșelat mai multe magazine de renume cu peste 500.000 de lire sterline. Tot ce a trebuit să facă a fost să returneze articolele vestimentare pe care nu le plătise niciodată.

Citește și: VIDEO- Grevă națională în aeroporturi în Italia. Atenționare de călătorie din partea MAE

Inculpata, care se folosea de numele Nina Tiara, a reușit să facă din această escrocherie "o carieră cu normă întreagă", susține Parchetul Coroanei.

Femeia a făcut o mică avere din această escrocherie

În decursul a patru ani, femeia de origine britanică a realizat peste 1.000 de solicitări false de rambursare în magazine din Marea Britanie, încasând bani pentru haine pe care le furase.

Oamenii legii au construit un caz împotriva lui Kaur folosind date financiare, înregistrări de vânzare cu amănuntul, dovezi ale martorilor și înregistrări CCTV, care au arătat modelul de operare al infractoarei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Vremea a luat-o razna în lume! În SUA, zăpada e la tot pasul, iar în Argentina temperaturile au ajuns și la 38 de grade Celsius

Mai mult, britanica a fost identificată în imaginile surprinse de camerele de supraveghere intrând în magazine, luând articole de pe rafturi și mergând către casele de marcat, acolo unde se prefăcea că ar fi fost cumpărate anterior.



În urma a două percheziții efectuate de polițiștii englezi la domiciliul ei, a fost găsita suma de aproximativ 150.000 de lire sterline în numerar, bani fiind ascunși, dar și bunuri furate.

Narinder Kaur va fi condamnată pentru fraudă, posesie și transfer de bunuri infracționale

Britanica din Cleverton, Wiltshire, a fost condamnată pentru 26 de capete de acuzare, inclusiv fraudă, posesie și transfer de bunuri infracționale și pervertirea cursului justiției, în cadrul unui proces desfășurat la începutul acestei luni.

Citește și: Descoperire macabră în Irlanda! Un român este suspectul principal: „Nu sunt vinovat!”

Potrivit polițiștilor, britanica a primit mii de lire sterline din partea magazinelor precum Debenhams și John Lewis. De asemenea, ancheta a scos la iveală faptul că infractoarea a primit peste 60 de mii de lire sterline în rambursări de la Boots, deși a cheltuit doar 5.172 de lire sterline în magazinele sale.

Totodată, a primit 42.853,65 lire sterline în rambursări de la Debenhams, cu toate că aceasta cheltuise doar 3.681 lire sterline. Britanica a fraudat TK Maxx cu peste 14.500 de lire sterline, a declarat instanța.

Escrocheria i-a adus femeii peste o jumătate de milion de lire sterline

"Kaur a întreprins o fraudă de lungă durată și de mare anvergură. A fost o muncă cu normă întreagă foarte profitabilă care, în mod demonstrabil, i-a adus peste o jumătate de milion de lire sterline în această perioadă de infracțiuni.

Ea a făcut eforturi extraordinare pentru a-și duce la îndeplinire înșelăciunile, căutând să găsească o modalitate de a frauda un comerciant cu amănuntul și apoi călătorind în toată țara pentru a reproduce frauda.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

De asemenea, și-a schimbat numele în mod legal și a deschis noi conturi bancare și carduri de credit sub o a doua identitate pentru a evita detectarea. Ea se confruntă acum, în mod corect, cu o pedeapsă semnificativă pentru infracțiunile sale, iar procuratura va căuta să recupereze cât mai multe din câștigurile sale ilicite, după cum permite legea", a transmis Giovanni D'Alessandro, procurorul principal al Coroanei la CPS West Midlands.

Inculpata va fi condamnată la o dată ulterioară, dar, menționăm că aceasta a fost avertizată să se aștepte la o pedeapsă "substanțială" cu închisoarea, notează jurnaliștii de la Ladbible.

Citește și: VIDEO: Incredibil ce a putut acest cuplu să găsească în pereții casei! „Locuiam pe un imens stup”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si