Aseara, la Stirile Kanal D, telespectatorii au fost martorii unei povesti emotionante de viata, demna de un scenariu de film, prezentata in cadrul campaniei „Daruieste Craciun”, dezvoltata de Kanal D impreuna cu asociația FDP- Protagonisti in Educatie.

Gasita pe strada, nemancata, neingrijita si suferind de multe lipsuri, asa a debutat povestea Alinei, care a avut norocul urias sa o intalneasca pe Georgeta, care i-a devenit apropiata ca o mama.

Campania “Daruieste Craciun!” continua la Kanal D cu seria reportajelor emotionante, in cadrul Stirilor Kanal D. Silvia Ionita, emotionata de povestea de viata a unei copile abandonate

Citeste si: VIDEO| Copiii fără posibilități speră ca Moș Crăciun să ajungă și la ei

Nu isi cunoaste tatal nici acum, la varsta de 12 ani, iar mama biologica nici macar nu vine sa o vada, insa cu toate acestea fetita cu ochii blanzi gaseste puterea sa zambeasca din nou.

Georgeta a trait o vreme cu gandul ca micuta i-ar putea fi nepoata, insa analizele amanuntite au demonstrat contrariul, ca nu exista nicio legatura de sange intre ele si totusi, sufletul i-a spus Georgetei sa o pastreze pe fetita langa ea, sa ii ofere un camin si sa o ajute ca si cum ar fi propriul copil.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Zeci de mii de muncitori asiatici vin în țara noastră în fiecare an. Angajații veniți din Sri Lanka, Nepal sau Filipine petrec Crăciunul în stil românesc 

Campania “Daruieste Craciun!” continua la Kanal D

Dupa o vreme, micuta a ajuns la casa de copii, acolo unde greul nu avea sa se opreasca. Numai Dumnezeu a facut ca tanara sa aiba sansa la o viata mai buna, iar Georgeta a fost ingerul ei pazitor caci dupa doar cateva luni femeia a reusit sa obtina actele necesare si sa

o ia in plasament pe fetita de numai 6 ani, la vremea aceea. Acum, dupa 5 ani petrecuti in noua sa familie, Alina nu se mai dezlipeste de mama ei adoptiva, pe care o iubeste si o respecta.

Silvia Ionita, prezentatoarea Stirilor Kanal D, de luni pana vineri, de la 19:00, a fost spiridusul lui Mos Craciun, vedeta Kanal D a calcat pragul casei acestei familii, incarcata cu daruri pentru masa de Craciun, aducand bucurie pe chipurilor tuturor celor prezenti, in prag de Sarbatoare.

Campania “Daruieste Craciun!” continua la Kanal D cu seria reportajelor emotionante, in cadrul Stirilor Kanal D. Silvia Ionita, emotionata de povestea de viata a unei copile abandonate
Citeste si: Sărbători fericite! Cele mai simpatice mesaje de Crăciun 2021 şi Anul Noul 2022

Darurile pe care le-am primit de la cei în casa cărora am intrat, înțelepciune, zâmbet, căldură, îmbrățișări, bunătate, firesc, empatie, sunt infinit mai importante și mai prețioase decât ceea ce am dăruit material. Spiritul Crăciunului este despre daruri de suflet și despre iubire în forma ei cea mai pură! , a spus Silvia Ioniță.

Campania “Daruieste Craciun” continua si astazi, cu un material emotionant pe care vi-l prezentam, in exclusivitate, la “Stirile Kanal D, de la ora 19:00.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Andreea Mantea si Mihai Ghita aduc daruri si zambete unei familii care se lupta zilnic cu greutatile vietii.

Campania „Daruiește Crăciun” este dezvoltată de Kanal D împreună cu asociația FDP- Protagoniști în Educație.  Suma strânsă în urmă donațiilor făcute prin SMS, la 8844, va fi direcționată către familii aflate în situații dificile, prin intermediul FDP-Protagoniști în Educație.

Numărul 8844 este valabil în rețelele Orange și Vodafone. Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament. În rețeaua Orage, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reținut la achiziționarea creditului. Pentru donațiile de pe cartele preplătite, în rețeaua Vodafone clienții nu plătesc TVA. Pentru dezabonare, trimite gratuit „Ajut STOP” la 8844.

Citeste si: Ajunul Crăciunului 2021: Ce nu este bine să faci pe 24 decembrie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si