„Jocul cuvintelor cu Dan Negru”  este un emisiune dedicată întregii familii, iar cei fața micilor ecrane își pot antrena mintea, răspunzând la soluțiile definițiilor oferite de prezentatorul show-ului. Iată când începe quiz show-ul!

Când va începe emisiunea?

Show-ul va începe într-un moment important, în apropierea Sărbătorilor Pascale. Astfel, pe 20 aprilie, de la 22:30, pe Kanal D va începe „Jocul cuvintelor cu Dan Negru” cel mai simplu de înțeles quiz show din istoria televiziunii.

Emisiunea este cu și despre cuvinte și promite să pună la treabă mintea curioșilor.

Citeste si: Titularizare 2022: Calendarul și metodologia-cadru privind mobilitatea personalului didactic din învatamântul preuniversitar

Emisiunea va putea fi urmărită începând de miercuri până vineri, de la ora 22:30. Publicul și telespectatorii vor avea parte de trei doze consistente pe săptămână de gimnastică a minții, atractivă tocmai prin simplitatea ei.  

În cadrul fiecărei ediții a emisiunii, cinci concurenți vor participa în a-și testa cunoștințele de vocabular și spontaneitatea. Premiile pentru care aceștia luptă constau în bani.

Fiecare concurent va avea patru minute la dispoziție pentru a răspunde cu soluțiile corecte cele 14 definiții lansate de Dan Negru. Participanții au nevoie de două lucruri importante: să înțeleagă sensurile și ușurința de a face conexiunile potrivite. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

emisiune dan negru- jocul cuvintelor

Platoul emisiunii „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Platou spectaculos pentru acest show

Un platou spectaculos a fost construit pentru această emisiune. Concurenții emisiunii sunt pregătiți să demonstreze că dețin toate calitățile care să le aducă premiile concursului. 

Citeste si: Radio Impuls te premiază cu o mașină! “Premi-vara”, ascultă Radio Impuls și poți câștiga zilnic premii în bani și Marele Premiu pus în joc!

Platoul de la „Jocul cuvintelor cu Dan Negru” este unul spectaculos, realizat special pentru această emisiune, la cele mai înalte standarde din punct de vedere tehnologic.

„Am construit cel mai spectaculos decor de quiz din România și îl vom popula cu oamenii isteți, care nu aveau loc la TV până acum”,   a spus prezentatorul emisiunii care va începe în curând, Dan Negru.

Telespectatori se vor putea bucura și ei din fața televizoarelor de provocările lansate de Dan Negru în emisiune. Mai mult decât atât, aceștia vor putea intra în joc pentru a-și exersa vocabularul și spontaneitatea.  

Citeste si: Titularizare 2022: Tot ce trebuie să ştii despre examenul din acest an. Calendar, subiecte şi rezultate

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si