Radio Impuls te premiază cu o mașină! “Premi-vara”, ascultă Radio Impuls și poți câștiga zilnic premii în bani și Marele Premiu pus în joc!

Începând de astăzi, Radio Impuls își provoacă ascultătorii la concurs! “Premi-vara” le aduce tuturor celor interesați de distracție pe calea undelor radio, premii zilnice, de 200 lei, iar, la finalul concursului, Marele Premiu, o mașină!

Author: Diana Bostan luni 11 aprilie 2022 , 17:04

Radio Impuls te premiază cu o mașină!  “Premi-vara”, ascultă Radio Impuls și poți câștiga zilnic premii în bani și Marele Premiu pus în joc!

Radio Impuls te premiază cu o mașină! “Premi-vara”, ascultă Radio Impuls și poți câștiga zilnic premii în bani și Marele Premiu pus în joc!

[Sursa foto: Radio Impuls ]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Începând de astăzi, toți cei care se înscriu în concurs, trebuie să urmeze doar câțiva pași simpli și distractivi. Tot

ceea ce trebuie să facă ascultătorii Radio Impuls este să intre pe  radioimpuls.ro/premivara, să se înregistreze cu datele de contact.

Citeste si: Cine sunt concurenții de la “Casa iubirii”, reality show-ul momentului, prezentat de Andreea Mantea, la Kanal D

Radio Impuls te premiază cu o mașină

Prezentatorii matinalului “Dimineața nebună” de la Radio Impuls vor extrage random dintre cei înscriși, iar norocosul apelat va fi invitat de Mișu (Mihai Nicoară) și Cosmin Dimăncescu  să răspundă la o întrebare ce îi va solicita una dintre următoarele abilități: memoria, atenția sau cultura generală.

Citeste si: Tudor Chirilă, mărturisiri inedite la “Dimineața cu noi” “Nu aveam niciun fel de talent și nicio calitate, nu eram bun la nimic…”

Cel sunat își va alege acea abilitate care consideră că l-ar ajuta cel mai mult. Răspunsul corect la întrebare va atrage după sine premiul de 200 de lei!

Când va avea loc Marea Extragere

La finalul perioadei de concurs, pe 2 1 iulie, toți cei înscriși în concurs, vor participa la  Marea Extragere  și cu toții au șansa să câștige o mașină.

Citeste si: Dan Negru îi provoacă pe români la “Jocul cuvintelor”! Atractiv tocmai prin simplitatea sa, acest format antrenează mintea şi spontaneitatea

Mai multe detalii despre mecanismul concursului găsiți accesând:   www.radioimpuls.ro/regulamente/.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si