Când reîncepe sezonul 6 al serialului Vikingii

Vikingii, serialul extrem de popular produs de History Channel urmează să se încheie după sezonul șase, care conține 20 de episoade, împărțite în două serii. Prima jumătate a ultimului sezon din serial a rulat deja la începutul acestui an și a doua jumătate urmează să fie lansată ăn luna noiembrie.

Razvan Ilie, marți 20 octombrie 2020 , 18:55

vikingii
Serialul Vikingii revine pe micile ecrane în această toamnă
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Produs de Michael Hirst pentru canalul History, serialul Vikingii cucerește inimile telespectatorilor din întreaga lume încă din anul 2013. Ultimul sezon a fost împărțit în două serii de câte 10 episoade, iar ultima serie începe peste câteva săptămâni.

Al șaselea și ultimul sezon este excepțional din mai multe motive. Regia unuia dintre ultimele 20 de episoade i-a fost oferită actriței principale – Katheryn Winnick, cea care joacă rolul Lagerthei. Al șaselea sezon se axează pe disputa dintre cei doi frați, Björn Braț-de-Fier și Ivar Fără-de-Oase, încheiată cu victoria primului și cu preluarea tronul Kattegat-ului.

Citeste si: COVID-19 va deveni, probabil, o boală endemică. Avertismentul oamenilor de știință

Învins, Ivar Fără-de-Oase vrea să se rupă de trecut, ajungând pe tărâmul vikingilor rusi. Lagertha își dorește un trai liniștit la fermă. Însă noi amenințări apar la orizont.

Vikingii pornesc în cucerirea Scandinaviei. Ubbe și Torvi pleacă spre Islanda pentru a descoperi misterul care înconjoară dispariția lui Floki, în timp ce Hvitserk conduce o vendetă personală împotriva lui Ivar.

Primul episod din sezonul 6b al incredibilei serii Vikingii urmează să fie rulat la sfârșitul lunii noiembrie 2020, cel mai probabil pe 25 noiembrie, deși data exactă a fost încă lăsată în suspans.

În ciuda zvonurilor inițiale, canalul Hystory a renunțat la ideea producerii sezonului 7 al Vikingilor din cauza căderii numărului de spectatori.

Serialul Vikingii, un succes al canalului History


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si