Până în acest moment, doar Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) și-a anunțat în mod oficial candidatul la alegerile prezidențiale.

PSD și PNL încă nu au anunțat candidații la alegerile prezidențiale din acest an, dar au declarat că fiecare partid va avea câte un reprezentant.

George Simion a intrat oficial în lupta pentru funcția de președinte al României

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor a anunțat că va fi reprezentat de George Simion în luptapentru președinția României.

George Simion devine primul candidat oficial în cadrul alegerilor prezidențiale din acest an.

Citește și: Ce face Liviu Dragnea și ce-l așteaptă după presupusa implicare în dosarul Coldea. "Voi începe un serial despre ce s-a întâmplat cu adevărat în România"

"George Simion este candidatul AUR pentru alegerile prezidențiale! Sâmbătă, 15 iunie, Consiliul Național de Conducere al Alianței pentru Unirea Românilor a decis, cu unanimitate de voturi, ca președintele partidului, George Simion, să fie candidatul AUR pentru funcția de președinte al României!", se arată într-o postare a partidului pe Facebook.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Până în acest moment, doar AUR și-a anunțat candidatul pentru alegerile prezidențiale.

În urmă cu o zi, reprezentanții PNL și PSD s-au întâlnit în cadrul unei reuniuni organizate în Poiana Brașov. După lungi discuții, reprezentanții partidelor au declarat că vor avea candidați diferiți la alegerile prezidențiale, nefiind luată în calcul varianta susținerii unui singur reprezentant de către ambele partide.

Citește și: Rusia ia în calcul pacea cu Ucraina! Vladimir Putin a dezvăluit ce condiții are pentru ca războiul să înceteze

Nicolae Ciucă

[Sursa foto: Facebook- Nicolae Ciucă]

"Am încheiat întâlnirea conducerii PNL cu preşedinţii de filială din întreaga ţară. Am avut o analiză a rezultatelor obţinute la alegerile locale şi europarlamentare.(...) La final, am avut o discuţie legată de perspectiva alegerilor viitoare şi, în unanimitate, toţi preşedinţii de filială au susţinut ca PNL să aibă propriul candidat la alegerile prezidenţiale", a declarat Nicolae Ciucă, după reuniunea desfăşurată la Poiana Braşov, potrivit antena3.ro.

Marcel Ciolacu a susținut aceeași ideea. Premierul a declarat că PSD nu va avea un candidat comun cu PNL. De asemenea, Ciolacu a declarat că dacă alegerile prezidențiale vor fi organizate în luna decembrie, acesta nu se va afla printre candidați.

Marcel Ciolacu

[Sursa foto: Facebook- Marcel Ciolacu]

"Nu vom lua decizia privind candidatul la prezidențiale, dar ce vă pot spune este că nu vom avea candidat comun cu PNL. Dacă alegerile vor fi în decembrie, eu nu voi candida", a declarat Marcel Ciolacu, potrivit aceleiași surse.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si