Cantaretul american Tommy Keene, veteran al genurilor new wave si power-pop, a murit la varsta de 59 de ani
Social

Cantaretul american Tommy Keene, veteran al genurilor new wave si power-pop, a murit la varsta de 59 de ani

V.P.
24 nov 2017

Cunoscut pentru piese ca „Places That Are Gone” si „Sleeping on a Roller Coaster”, Keene a murit miercuri, potrivit unui anunt publicat pe site-ul artistului, scrie Variety.

Citeste si: Oamenii au inceput sa planga cand au vazut ce a aparut in geamul unei farmacii

Citeste si: Doliu in lumea presei. Jurnalistul de investigatii, Dan Papij, a murit la 71 de ani

Citeste si: Stela Popescu avea o pensie "de nimic" dupa 50 de ani de cariera. Cat incasa lunar actrita de la Statul Roman

Postarea nu ofera detalii, ci doar transmite: „Tommy Keene 6/30/58 – 11/22/17. Tommy a murit pe neasteptate si linistit, în somn. Multumim tuturor prietenilor si familiei pe care a iubit-o atat de mult”.

De-a lungul carierei, Keene a colaborat cu numerosi artisti asemanatori lui, precum Robert Pollard - cu care a lansat un EP sub numele Keene Brothers - si T Bone Burnett (care i-a produs unul dintre primele albume), grupul Goo Goo Dolls si Matthew Sweet, cu care a întreprins un turneu în urma cu cateva saptamani.

Nascut în Maryland, Keene a lansat 12 albume, însa cel mai important succes l-a avut cu EP-ul „Places That Are Gone”, aparut în 1984. A lansat doua materiale de stuio sub egida Geffen Records - „Songs From the Film”, în 1986, si „Based on Happy Times”, în 1989. La mijlocul anilor 1990 a semnat cu casa independenta Matador si a lansat, de asemenea, doua albume.
 

viewscnt
TAGURI: tommy keene

Urmareste-ne pe Facebook