Întâmplarea a avut loc într-un sat din județul Giurgiu. Românul și-a găsit caprele moarte.

Citește si: Toxiinfecţia alimentară: La ce trebuie să fim atenţi în perioada verii?

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au fost sesizați de către reprezentanții Gărzii Naționale de Mediu-Comisariatul Județean Giurgiu, cu privire la faptul că, în extravilanul localității Ghizdaru, județul Giurgiu se află un container din metal ce ar conține boabe de porumb, de culoare roz și că, un cioban, care se afla la păscut, în acea zonă,

cu oile și caprele, ar fi găsit cinci capre decedate.

Autoritățile au deschis o anchetă

Ciobanul din Stănești, județul Giurgiu, se teme și pentru viața celorlalte viețuitoare.

Citește si: Un bărbat plecat după ciuperci a dat cu nas în nas cu ursul

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul I.P.J Giurgiu, împreuna cu reprezentanții Gărzii Naționale de Mediu-Comisariatul Județean Giurgiu, iar, din primele cercetări s-a constatat faptul că sub acel container se află o cantitate de boabe de porumb, de culoare roz, posibil tratate cu furadan. Acestea au fost ridicate și ambalate, în vederea continuării cercetărilor.

Citește si: O maimuță sălbatică este vânată după ce a atacat 10 persoane, printre care și copii

De asemenea, polițiștii s-au deplasat la domiciliul ciobanului, un bărbat, din localitatea Ghizdaru, județul Giurgiu, care a precizat faptul că nu a formulat nicio sesizare cu privire la cele 5 animale moarte, declarând polițiștilor că după ce acestea au murit, le-a tranșat în vederea consumului.

Având in vedere aceste aspecte, nu a putut fi stabilită cu exactitate cauza morții animalelor.

În cauză se desfășoară cercetări, cu privire la săvârșirea infracțiunilor de utilizarea oricăror produse de protecție a plantelor neautorizate în România si uciderea animalelor, cu intenție, fără drept.

Citește si: Horoscop Chinezesc 27 iulie 2022. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de miercuri


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si