Caramitru, mesaj pentru public: Am rugămintea să ia în calcul ideea de a nu pretinde rambursarea imediată a biletelor

Actorul şi regizorul Ion Caramitru, directorul Teatrului Naţional din Bucureşti, a transmis duminică un mesaj video prin care roagă publicul să fie solidar cu instituţia pe care o conduce şi să nu ceară imediat rambursarea biletelor cumpărate în avans.

K.B., duminică 15 martie 2020 , 16:19

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

„Mă adresez celor îndrăgostiţi de teatrul nostru, de teatrul românesc în general, cu rugămintea să ia în calcul ideea de a nu pretinde, acum, imediat, rambursarea banilor pentru biletele pe care le-au cumpărat în avans, deoarece TNB se obligă să reprogrameze aceste spectacole atunci când vom aveam posibilitatea. Şi biletele rămân valabile. Ar fi un gest de solidaritate cu ce se întâmplă astăzi în ţară şi, în mod expres, în sălile de teatru”, a spus Ion Caramitru.

Citeste si: CFR anunţă suspendarea temporară a unor trenuri şi alte măsuri în vederea combaterii răspândirii infecţiei cu Covid-19

Citeste si: Autorităţile mexicane avertizează că pandemia ar putea dura tot anul şi iau în considerare înăsprirea măsurilor de prevenţie

Zilnic, la spectacolele Teatrului Naţional participă până la 1.500 de spectatori, iar rambursarea acestor bilete ar fi o muncă foarte complicată, a mai explicat managerul.

„Teatrul Naţional trebuie să decaleze activitatea curentă pentru 45 de spectacole. Este mult mai folositor pentru noi dacă aţi accepta această conveţie, să spunem, şi gest de solidaritate pentru că ne-aţi ajuta imens să putem, firesc, să ne ducem mai departe activitatea”, a mai spus Caramintru.

Citeste si: Situație dramatică! Peste 300 de șoferi români de TIR, blocaţi la graniţa Italiei cu Slovenia, de 48 de ore

Gestul „se petrece şi în alte ţări, unde s-a înţeles”, a completat el.

În urma măsurilor luate de autorităţi, în contextul extinderii Covid-19, instituţiile de spectacole din ţară şi-au suspendat activitatea până la finalul lunii, cel puţin.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si