Andreea Mantea se pregătește de întâlnirea cu viitori concurenți aflați în căutarea dragostei! Mai este doar o săptămâna până când caravana de casting "Casa iubirii" va pleca în țară, pentru a oferi tuturor celor care își caută dragostea oportunitatea de a participa la show-ul televizat, o experiență extraordinară care le poate schimba viața.

Casting pentru un nou sezon „Casa Iubirii”

Casa iubirii" a devenit un adevărat fenomen în peisajul media românesc și nu numai, aducând în fața micilor ecrane milioane de telespectatori povești de dragoste, întâmplări cotidiene, pline de emoție.

“Casa Iubirii” îi așteaptă în continuare pe acei tineri curajoși, pregătiți să răspundă provocării celui mai frumos sentiment posibil: dragostea. Caravana show-ului va ajunge în perioada următoare în Cluj-Napoca, Iași, Constanța, Brașov, Sibiu, Timișoara, Craiova și București.

"< Dragostea îți bate la uș ă!!   Suntem gata să pornim într-o nouă călătorie în căutarea iubirii adevărate și suntem convinși că vom găsi oameni minunați care să ne împărtășească poveștile lor uluitoare. Iubirea este cea care ne unește și ne ghidează în această aventură extraordinară și sunt nerăbdătoare să îi cunosc pe cei care își doresc să fie parte a unei experiențe minunate.  Primul oraș în care vom ajunge este Cluj-Napoca, unde vom fi pe 3 și 4 noiembrie! Vă așteptăm să ne cunoaștem mai bine!"  a declarat Andreea Mantea. 

Pentru a fi eligibili pentru participarea la casting, potențialii concurenți trebuie să fi împlinit 18 ani și să își dorească să între într-o competiție în care tot ceea ce contează este iubirea și modul în care se raportează la celălalt.

Primul oraș în care va ajunge caravana Casa iubirii este Cluj-Napoca; castingul se desfășoară vineri, 3 noiembrie, și sâmbătă, 4 noiembrie

Primul oraș pe lista caravanei "Casa iubirii" este Cluj-Napoca, unde castingul se va desfășura în zilele de 3 și 4 noiembrie, la Hotel Confort (Str. Calea Turzii, Nr. 48), in intervalul orar 10:00 – 19:00. Lista integrală a orașelor și datelor de desfășurare a caravanei o găsiți mai jos: 

3-4 noiembrie – Cluj-Napoca

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?- wowbiz.ro

10-11 noiembrie- Iași

17-18 noiembrie- Constanța

24-25 noiembrie- Brașov

1-2 decembrie- Sibiu

8-9 decembrie- Timișoara

10 decembrie- Craiova

Citeste si: Gagea, deranjat de gestul pe care l-a făcut Alexandra atunci când l-a luat pe Bogdan de mână. „Ai impresia că Bogdan nu are șanse în fața nimănui?”- kfetele.ro

Citeste si: Atacat de rechin. Un actor celebru din "Piraţii din Caraibe" a murit la 49 de ani. Și-a găsit sfârșitul în timp ce făcea surfing- radioimpuls.ro

11 și 15 decembrie – București

Cu povești autentice și emoțiile dintre cele mai puternice și sincere, "Casa iubirii" rămâne un show unic, dedicat celui mai frumos sentiment omenesc: dragostea.

Cu Andreea Mantea ca amfitrion, aceasta emisiune a câștigat sufletul milioanelor de oameni, impunându-se ca un adevărat fenomen al micului ecran.

Reality show-ul "Casa iubirii," prezentat de carismatica Andreea Mantea, poate fi urmărit de luni până vineri, de la 10:00 și 16:30, și sâmbătă și duminică, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D.

Mai multe detalii despre caravana emisiunii “Casa iubirii” puteți afla din comunicatele de presă și informațiile furnizate pe site-ul oficial kanald.ro, dar și pe paginile oficiale de Facebook și Instagram ale emisiunii “Casa iubirii”. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si