O navă aflată sub pavilion tanzanian s-a scufundat la 26 de mile de portul Constanţa, în apropiere de Sfântu Gheorghe. Misterul privind motivul care a făcut ca nava să se scufunde la scurt timp după ce a trimis mai multe mesaje prin care solicita ajutor, se adâncește, după ce, cele opt persoane salvate au făcut declarații contradictorii, potrivit informațiilor transmise de antena3.ro.

Trei marinari sunt, în continuare, dispăruți.

Autoritățile fac căutări de amploare.

De ce s-a scufundat nava sub pavilion tanzanian în apropiere de Sfântu Gheorghe?

La bordul navei se aflau 11 persoane. Dintre aceste, opt au fost salvate, iar trei persoane, marinari, sunt dați dispăruți și căutați cu mai multe forțe.

Citește și: O navă cu 11 persoane la bord s-a scufundat aproape de aproape de Sfântu Gheorghe! Autoritățile au intervenit de urgență: 3 marinari sunt dispăruți

nava scufundata sf gheorghe

Care ar fi motivul pentru care s-a scufundat nava din apropiere de Sfântu Gheorghe?

[Sursa foto: Capturi Antena3]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Persoanele salvate au povestit cum s-ar fi petrecut tragedia.

Cu toate că autoritățile ar fi așteptat să descopere motivul care a condus la scufundarea navei, se pare că misterul s-a adâncit. 

Se pare că cele opt persoane salvate au dat declarații contradictorii. Conform sursei citate anterior, acestea ar fi spus că ar fi lovit o ambarcațiune mai mică, dar nu au precizat ce fel de ambarcațiune era, iar în momentul de față specialiștii iau în calcul mai multe variante. 

Citește și: Cea mai frumoasă destinație din Creta! Mii de turiști de îndrăgostesc de orașul considerat Mica Veneție a Greciei

nava scufundata sf gheorghe

Care ar fi motivul pentru care s-a scufundat nava din apropiere de Sfântu Gheorghe?

[Sursa foto: Capturi Antena3]

Potrivit aceleiași surse, ar fi luate în calcul mai multe ipoteze. Între acestea se regăsește varianta lovirii de o navă comercială. O altă ipoteză luată în calcul este lovirea de o dronă marină. De asemenea, nu ar fi exclusă nici varianta unei mine marine.

Ancheta este desfășurată de către procurorii de la Parchetul Curții de Apel și ar uma ca în zilele următoare să aibă loc și o scufundare la locul incidentului, pentru a fi preluate probe și pentru a fi observată și verificată epava navei. În aceste condiții, anchetatorii ar urma să stabilească ce s-a petrecut cu exactitate, informează antena3.ro.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si