Orașul Rethymno este capitala culturală a Cretei și este considerat Mica Veneție a Greciei. Potrivit informațiilor transmise de antena3.ro, zborurile din acest an au crescut cu 8%.

Cea mai frumoasă destinație din Creta, orașul Rethymno

Conform sursei citate anterior, orașul Rethymo combină aerul medieval venețian și cel tradițional cretan. Mica Veneție a Greciei este situată în nordul insulei Creta și se scaldă în Marea Mediterană.

Orașul Rethymno pare a destinația perfectă din Creta. Mica Veneție ar cuprinde atât experiențe culturale, cât și experiențe turistice.

Mai multe decât atât, în oraș te poți bucura de îmbinarea obiectivelor turistice, cum ar fi portul, farul sau fortăreața din centru, dar și de locuri de relaxare precum tavernele cu specific grecesc.

Citește și: O navă cu 11 persoane la bord s-a scufundat aproape de aproape de Sfântu Gheorghe! Autoritățile au intervenit de urgență: 3 marinari sunt dispăruți

oras

Cea mai frumoasă destinație din Creta

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Unul dintre cele mai fotografiate obiective turistice din Rethymno.

Este vorba despre Fortezza, fortăreaţa costruită de veneţieni în sec. al XVI-lea... Megali Porta în greacă, intrarea principală în oraşul medieval, a fost construită în secolul al XVI lea de veneţieni, de fapt şi singurul care a rămas în picioare din zidul fortificat din oraşul medieval, a declarat un ghid turistic, potrvit aceleiași surse.

Se pare că zborurile către Creta au crescut în acest an cu 8%.

Anual, în Creta ar ajunge peste 6 milioane de turiști.

Citește și: “Fiecare centimetru din tine este perfect”. Este unul dintre mesajele trimise de o profesoară de matematică unui elev. ”Bunda Becky” este acuzată că a întreținut relații intime cu mai mulți minori

oras

Cea mai frumoasă destinație din Creta

[Sursa foto: istockphotos]

Suntem fericiți că în fiecare an începem sezonul mai devreme, cum am făcut și anul trecut și sperăm să ajungem până în luna noiembrie. Datorită Paștelui Catolic, care a fost mai devreme în acest an, startul sezonului, pentru insula noastră, a fost la sfârșitul lunii martie. Asta ne face să sperăm ca în acest an, vom putea spera la o creștere de 2,5 procente față de anul trecut, a declarat un reprezentant din domeniul horeca, potrivit antena3.ro.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si