Românii sunt cu sufletul la gură în privința stării de sănătate a lui Florin Piersic! Actorul ar fi într-o stare stabilă, însă în continuare s-ar afla internat pe secția de Cardiologie a Institutul Inimii din Cluj, scrie Antena 3 CNN.

Ce spun medicii despre starea actorului?

De asemenea, familia acestuia a cerut reprezentanților medicali discreție în ceea ce privește starea de sănătate.

”Este într-o stare stabilă în momentul de față. Se află internat pe secția de Cardiologie din Institutul nostru, sub tratament medicamentos. Dar vreau să subliniez că familia mi-a cerut în mod expres să nu furnizez informații pentru că dorește intimitate și discreție vizavi de starea dumnealui”, a declarat un reprezentant al spitalului, pentru sursa citată mai sus.

Stare sănătate Florin Piersic

El este Florin Piersic.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Dan Negru, prima reacție despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: „Nu-l împiedică nicio operație”. Prezentatorul a dezvăluit ce urmează acum pentru marele actor

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?- wowbiz.ro

Inițial, actorul s-ar fi prezentat la Spitalul Militar din Cluj, însă mai apoi a fost transferat. El a fost operat zilele trecute la genunchi, intervenția fiind una de succes. Acum, medicii de Institutul Inimii monitorizează evoluția stării de sănătate a actorului, în condițiile în care acesta are montat un stimulator cardiac, iar infecția s-ar fi extins până acolo.

Atunci s-a vorbit și despre posibilitatea unui transfer în străinătate, însă specialiștii au exclus apoi această variantă.

Florin Piersic, carieră de peste 60 de ani

Marele actor Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, se bucură de o carieră înfloritoare, de peste 60 de ani în lumea teatrului și filmului. Pe data de 27 ianuarie, de ziua sa de naștere, a avut și o dorință simplă.

"Îmi doresc ca oamenii din jurul meu să fie buni, să fie aşa cum doresc eu să fie şi aşa cum îmi doresc mie să fiu până în ultima zi a vieţii mele. Dacă nu mă opreşte cineva pe stradă, sunt bolnav. Eu abia aştept să fiu oprit, să îmi spună lumea ceva, să îmi spună unde e şalul alb, dar batista roşie", a declarat atunci Florin Piersic pentru  Observator.

Stare sănătate Florin Piersic

El este Florin Piersic.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Tzancă Uraganul, momente cumplite! Nepotul manelistului a murit: ”Copil frumos și bun”

Ultima oară când a urcat pe scenă a fost în Duminica Floriilor, atunci când a avut spectacolul „Străini în noapte” la Cluj.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si