Dan Negru a declarat într-un interviu că încearcă să îi copieze atitudinea lui Florin Piersic. Marele actor se pare că i-a oferit un sfat prețios vedetei. Dan Negru ar respecta cu sfințenie sfatul oferit de maestru și ajunge să dea vina pe el când este pus în anumite situații, potrivit informațiilor transmise de playtech.ro.

Florin Piersic, sfat prețios pentru Dan Negru

Florin Piersic și Dan Negru au o prietenie strânsă. Se pare că sfaturile pe care și le oferă ajung să fie într-adevăr respectate. Într-un interviu, Dan Negru a mărturisit că respectă cu sfințenie sfatul maestrului de a nu mai participa la podcast-uri. Dan Negru ar fi luat decizia la îndemnul marelui actor, care, la rândul lui, nu participă la asemenea emisiuni.

Citește și: VIDEO- "Mă vrei înapoi?". Răspunsul Virginiei l-a șocat pe Robi. Camera roșie a celor doi s-a transformat într-o scenă la care nimeni nu se aștepta

dan negru

Dan Negru

[Sursa foto: Facebook- Dan Negru]

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”- wowbiz.ro

”Mă bucur că a rezistat tentației de a nu se duce la sutele de emisiuni, interviuri, talk show-uri, podcasturi, că nu e un „atârnător” de microfoane.

Așa sunt numiți cei ușor accesibili. Îl copiez și eu în atitudinea asta, refuz să apar oriunde, cu orice preț. M-a sfătuit așa de multe ori și i-am ascultat sfatul. Ba chiar, atunci când refuz emisiuni sau interviuri, dau vina pe el”, a declarat Dan Negru, pentru ciao.ro, citat de playtech.ro.

Care este starea de sănătate a lui Florin Piersic

Florin Piersic a ajuns de urgență la un spital din Cluj-Napoca, după ce starea de sănătate i s-a înrăutățit brusc. Actorul a fost operat, iar cauza ar fi o infecție localizată la nivelul genunchiului, potrivit informațiilor transmise de playtech.ro.  

Citește și: Ce pensie ar putea avea Klaus Iohannis, după ce a renunțat la catedra de profesor? Suma lunară pe care ar urma să o încaseze este colosală

florin piersic

Florin Piersic

[Sursa foto: Facebook- Florin Piersic]

Dan Negru, prieten bun cu Florin Piersic, a oferit o declarație emoționantă despre starea de sănătate a acestuia. Marele actor ar fi într-o stare bună. Ba chiar, cei doi ar urma să realizeze un proiect împreună

”Pe ăsta mic, pe Florin, nu-l împiedică nicio operație. A trecut cu bine. Avem treabă în toamnă împreună. Nu s-a anulat nimic și nu se va anula nimic. Și avem și un proiect mare în decembrie. Deci, totul e în grafic”, a declarat Dan Negru, pentru  playtech.ro.  


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si