Cornel Gales se plange ca de la parastasul de 40 de zile de la moartea Ilenei Ciuculete, este asaltat de admiratorii artistei, care ii solicita un obiect vestimentar care i-a apartinut acesteia. „A primit zeci de telefoane si mesaje pe internet de la oameni care vor sa aiba ceva de la Ileana. Primeste mesaje si noaptea. Pana acum, Cornel a dat tot, a facut curat in sifonier. A pastrat un singur lucru, pe care nu-l va da niciodata”, ne-a declarat un apropiat al familiei.


Obiectul la care Cornel nu vrea sa renunte si pe care acum il poarta in permanenta la el este o patura cu motive populare, pe care Ileana o lua mereu cu ea, indiferent unde mergea. Era obiectul preferat al Ilenei, iar Gales a marturisit ca nu se va desparti niciodata de el.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Aceasta este paturica pe care Gales a pastrat-o

In afara de hainele de strada pe care Ciuculete le avea, artista mai detinea o colectie de peste 40 de costume populare, unele dintre ele foarte vechi, inca din perioada in care se lansa in muzica.
Nici pe acestea, Cornel nu le-a pastrat ci le-a daruit cantaretelor de muzica populara care i-au fost aproape sotiei lui.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si