Care sunt weekendurile cu restricții de circulație în Capitală. Vezi zonele care sunt vizate

Circulația rutieră va fi restricţionată şi în acest weekend pe Bulevardul Bucureștii Noi din Capitală, pentru evenimentul "Străzi Deschise – București, Promenadă Urbană". De altfel, acest eveniment are loc în mai multe weekenduri, până în luna septembrie.

Author: Alexandra Costea vineri 03 iunie 2022 , 20:39

Care sunt weekendurile cu restricții de circulație în Capitală. Vezi zonele care sunt vizate

Care sunt weekendurile cu restricții de circulație în Capitală. Vezi zonele care sunt vizate

[Sursa foto: istock.com]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Brigada Rutieră informează că, în perioada 4 iunie – 4 septembrie, în zilele de sâmbătă și duminică, între orele 10.00 – 22.00, Proedus va organiza evenimentul cultural-artistic dedicat proiectului „Străzi Deschise – București, Promenadă Urbană” pe Bd.

Bucureștii Noi, segmentul cuprins între Str. Jimbolia și Str. Subcetate, în zilele de 4- 5 iunie, 11- 12 iunie, 2- 3 iulie, 9 -10 iulie, 13-14 august, 20- 21 august, 27- 28 august, 3- 4 septembrie.

Restricţii de circulație pe străzile din Capitală

Se va restricționa circulația autovehiculelor, începând cu fiecare zi de vineri, ora 22.00, până în fiecare zi de luni, ora 6.00, pe Bd. Bucureștii Noi, segmentul cuprins între Str. Jimbolia și Str. Subcetate, pe sensul de mers către Str. Subcetate (sensul adiacent Parcului Bazilescu), cu devierea traficului pe latura opusă a bulevardului, prin amenajarea circulației în dublu sens.

Citeste si: VIDEO- Mai multe mijloace de transport în comun din București circulă fără aer condiționat. STB spune că nu are piesele necesare pentru a îl pune în funcțiune

Brigada Rutieră le cere șoferilor să circule cu prudență, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate și să respecte semnalele și

indicațiile polițiștilor rutieri.

Pietonilor le recomandă să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o facă doar prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înțeles intenţia de a traversa.

Citeste si: Primăria Capitalei va plăti eșalonat datoria către familia Constanda. Cât va dura întregul proces


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si