E clar că Carmen Avram a fost dată afară din cimitir cu două maşini de poliţie. Jurnalista care a intrat recent în politică, urmând să candideze din partea PSD la alegerile europarlamentare din luna mai, a trăit momente palpitante în iulie 2009, atunci când televiziuea la care era angajată, Pro TV, a trimis-o în SUA pentru a realiza mai multe reportaje şi interviuri la evenimentul anului, funeraliile lui Michael Jackson, starul fiind îngropat la cimitirul Forest Lawn din Los Angeles.

( citeşte despre misterul dispariţiei singurei românce care l-a sărutat pe Michael Jackson)

Carmen Avram a fost dată afară din cimitir cu două maşini de poliţie: "Ne-am descurcat nesperat de bine în acea lume nouă” 

„Am cunoscut oameni extrem de interesanţi, am avut norocul să stăm de vorbă cu personaje care ştiau foarte multe despre ceea ce se întâmplă în familia Jackson, ne-am descurcat nesperat de bine în acea lume nouă”, a declarat Carmen Avram pentru Gândul.  „Din toate discuţiile pe care le-am purtat cu apropiaţi ai familiei, s-a desprins imaginea aceasta a geniului inocent, izolat într-un palat de cleştar. Într-o perioadă, era atât de sever controlat de grupurile de interese din jurul lui, încât nu avea acces nici măcar la propriul paşaport. Bodyguardul lui ne-a povestit că era extrem de copilăros şi că i se alătura uneori nopţile, în sala lui de jocuri de la Neverland, să se joace”, a mai spus Carmen Avram.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”- wowbiz.ro

 

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si