Carmen Harra. Celebra prezicătoare româncă susține că, într-un viitor apropiat sau mai îndepărtat – acest lucru depinde de evoluția spirituală a oamenilor și nu numai – se va descoperi o viteză a luminii mai mare decât cea din zilele noastre. Mai mult, a spus Carmen Harra, în acele vremuri, vom deține nave spațiale așa cum, în prezent, avem mașini personale.

Carmen Harra

Citeste si: Carmen Harra, mărturii cutremurătoare despre moartea lui Răzvan Ciobanu! ”El, de fapt, ar fi fost omorât”

Carmen Harra. ”Vom descoperi o viteză a luminii mai mare decât cea actuală. Drept urmare, vom călători în spațiu, la început, colectiv și apoi, individual. Vom avea propriile nave spațiale, așa cum avem acum propriile automobile. Avioanele personale vor fi diferite ca formă de cele pe care le cunoaștem în prezent”, a dezvăluit Carmen Harra în cartea sa, ”Decodificarea destinului”.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

În mărturisirile sale, îndrăgita clarvăzătoare a mai susținut că se vor face descoperiri fenomenale despre Univers, iar oamenii vor reuși să ia legătura cu alte civilizații, din alte galaxii, care sunt pe niveluri de evoluție mult mai mari.

Carmen Harra

Citeste si: Câți bani câștigă Carmen Harra! Clarvăzătoarea a mărturisit totul

Carmen Harra. ”Vom lua legătura cu civilizații din alte galaxii, aflate pe alte niveluri de evoluție și vom descoperi noi planete, noi galaxii și noi forme de viață.

Într-un interval de timp de 30 până la 120 de ani, omenirea se va muta pe Marte și pe o nouă planetă, situată într-o nouă galaxie, numită Allandra”, a mai afirmat cunoscuta clarvăzătoare româncă.

Sursa: cancan.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si