Cartofi la tigaie, cu usturoi. O garnitură delicioasă! Ingredientul care dă toată savoarea

Cartofi la tigaie, cu usturoi. Fie că îi consumi ca garnitură, alături de friptura ta preferată sau îi savurezi ca atare, cartofii la tigaie, cu gust deosebit de usturoi îţi vor răsfăţa papilele gustative la masa de prânz, mai ales dacă iubeşti mâncarea românească.

Author: R.B. joi 13 februarie 2020 , 16:56

Cartofi la tigaie, cu usturoi
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

    Cartofi la tigaie, cu usturoi. Încearcă această reţetă, este foarte simplu de făcut!

    Citeste si: Mămăligă cu brânză și smântănă. Rețeta tradițională

    Cartofi la tigaie, cu usturoi

    Cartofi la tigaie, cu usturoi.

    Ingrediente pentru cartofi aurii, la tigaie, cu usturoi:
    1 kg cartofi
    usturoi
    ulei
    cimbru
    sare şi piper

    Citeste si: Legătura neștiută dintre Alex Pițurcă și avocata sa. Cine este, de fapt, Silvia Uscov, cea care îl reprezintă în dosarul în care este cercetat- kanald.ro

    Citeste si: „Nașa mi-a dat un mesaj” Armin Nicoară, la cuțite cu Georgiana Lobonț după zvonurile divorțului! Care este adevărul despre căsnicia artistei- wowbiz.ro

    Cartofi la tigaie, cu usturoi. Mod de preparare cartofi aurii, la tigaie, cu usturoi:

    Curăţă cartofii, spală-i bine şi taie-i cuburi medii. Foloseşte o tigaie în care să pui ulei la încins şi în care vei adăuga cartofii. Atenţie, pune-i în două sau mai multe rânduri, pentru a reuşi să se prăjească în mod corespunzător, în funcţie de dimensiunea tigăii.

    Cartofi la tigaie, cu usturoi

    Citeste si: Cartofi ţărăneşti. Cum se prepară corect pentru a ieși delicioși. O rețetă foarte veche

    Când au prins crustă aurie, adaugă jumătate de cană de apă şi pune un capac.

    Citeste si: Ciulama de ciuperci cu pui. Rețeta tradițională a bunicii

    Striveşte câţiva căţei de usturoi şi când cartofii sunt aproape gata se adaugă peste ei, alături de sare şi piper, după gust. Adaugă cimbru sau oregano, în funcţie de preferinţe. După ce apa a scăzut complet şi cartofi s-au rumenit, se scot din tigaie şi se consumă imediat, scrie bzi.ro.

    Citeste si: Plăcintă dobrogeană. Cea mai simplă rețetă


    Abonează-te pe


    Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
    Te-ar putea interesa si