Cum este să cumperi o casă veche pe care speri să o transformi în locuința visurilor tale și să descoperi dincolo de un perete fals ceea ce pare o "cameră de tortură"?

Citește și: VIDEO- Emoționant! Un băiețel a fost găsit de polițiști, după ce el și cățelușul lui s-au rătăcit într-o pădure: „Hei amice, te-am prins. Ești bine”

Cel puțin asta despre asta pare să fie vorba la prima vedere, dat fiind patul sumbru de fier aflat în spatele zidurilor, potrivit Mirror.

Au cumpărat o casă veche și au găsit o cameră secretă dincolo de un perete

[Sursa foto: Mirror]

Descoperire sumbră dincolo de un perete al casei

Un cuplu care își reamenajează noua casă a suferit șocul vieții lor după ce au descoperit o cameră secretă care conținea un pat de fier în spatele pereților unei băi de la subsol.

Citește și: O femeie a fost găsită înjunghiată mortal de 100 de ori iar copilul ei a fost găsit în gura unui aligator

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Soțul și soția, doi dezvoltatorii imobiliari, au dat peste camera întunecată, presărată de pânze de păianjen, în timp ce efectuau un test de rezistență al clădirii.

Steven Sparks, de 54 de ani, și Carolyn Sparks, de 42 de ani, spun că nici măcar nu știau că au un subsol până la cumpărare, deoarece nu fusese trecut în planul primit de la agenția imobiliară.

Surpriza vieții pentru doi investitori imobiliari

[Sursa foto: Mirror]

După ce au cumpărat proprietatea victoriană din Brighton, East Sussex, cuplul a vrut să elaboreze un plan detaliat pentru a o reamenaja- dar nu se așteptau să facă o descoperire atât de ciudată.

„Am descoperit că era un subsol în clădire după ce am cumpărat proprietatea. Nu apărea în planul casei de la agenție. Nici noi nu l-am văzut când am cercetat proprietatea înainte să o cumpărăm", a povestit femeia.

Ce se găsea în camera din subsol

„Este ușor de ratat, deoarece se află în spatele unui mic WC. Nu este chiar o cameră în care îți vine să intri și să cercetezi în detaliu. M-am gândit că ar fi amuzant să filmez, deoarece tot ce am putut vedea erau pânze de păianjen și m-am simțit înfricoșată. Nu ne așteptam să găsim un singur pat de fier, așa că a fost cu siguranță puțin ciudat!", a mai spus Carolyn Sparks.

Cameră secretă de tortură în subsol?

Citeste si: Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva când era mică: „Nu îmi mai dădea ghiozdanul să mă duc la școală. Mă trimitea cu punga.”- kfetele.ro

Citeste si: "M-am trezit chemată la criminalistică, înțelegeți ce spun?". Claudia Pătrășcanu reacționează după ce fosta ei soacră a dat-o din nou în judecată- radioimpuls.ro

„Nu știam ce poate să însemne acel pat de copil acolo, asta a făcut ca situația să fie foarte ciudată”, au mai spus noii proprietari ai locuinței.

Carolyn, care își filmează adesea proprietățile cumpărate pentru a le împărtăși pe rețelele sociale, a decis să facă publice și aceste filmări înfricoșătoare ale descoperirii neașteptate.

Cum a fost explicată existența patului de fier din subsol

Cei doi investitori imobiliari au întrebat-o pe fosta proprietară despre patul din subsol și li s-a spus că fiica ei a filmat un film de groază ca parte a unei sarcini la facultate, alegând subsolul ca decor.

Citește și: O tânără a încercat să-și pună capăt zilelor într-o baie de pe Aeroportul Otopeni


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si