Femeia s-ar fi blocat într-o toaletă, acolo unde și-a provocat mai multe tăieturi pe mâini, salvatorii fiind nevoiți să spargă ușa.

O tânără a încercat să-și pună capăt zilelor într-o baie de pe Aeroportul Otopeni

Femeia se afla în stare gravă, fiind transportată de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Citește și: Un bărbat și-a pus capăt zilelor după ce a vorbit 2 ani cu un chatbot AI: „Vom trăi împreună ca un întreg în cer”

Din primele informații, tânăra ar fi decis să se sinucidă, însă polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabile în ce circumstanțe a avut loc incidentul.

Tentativă de sinucidere pe faleza din Tulcea

Trecătorii au sunat la 112 după ce o femeie a încercat să-și pună capăt zilelor pe faleza din Tulcea. Salvatorii au intervenit la timp.

Citește și: Cadavrul unui bărbat a fost găsit în râul Bega

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Intervenție pe faleza din Tulcea în urma unui apel la 112 care a semnalat o tentativă de sinucidere.

Citește și: O studentă a primit un diagnostic devastator după ce a observat mici puncte pe piele/”Acum apreciez lucrurile la un cu totul alt nivel, pentru că nu toată lumea supraviețuiește

Din primele informații, ar fi vorba de o femeie de aproximativ 40 de ani, despre care trecătorii au susținut că avea un comportament ce le-a dat de gândit.

Citește și: Cine este Marian, tânărul jandarm ucis după ce s-a făcut scut pentru a-și apăra vărul. Bărbatul urma să se căsătorească în câteva luni: „Sunt șocată”

Femeia în cauză a fost identificată si transportată de către un echipaj medical la spital pentru evaluarea stării de sănatate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si