Un piton de un metru a fost descoperit pe o stradă din Baia Mare! Șarpele stătea neclintit, pe lângă niște mașini parcate, până când niște trecători au intervenit.

Șarpele a fost descoperit pe strada George Coșbuc din Baia Mare. Acesta a băgat spaima în locuitorii din zonă.

Citește și: Un gest teribilist la băutură l-a dus la o vizită rușinoasă la spital

Cum s-a întâmplat totul

Un locatar a văzut pitonul stând pe jos și a sunat de urgență la 112. La fața locului s-a deplasat Poliția Animalelor, însă din cauză că această instituție nu are atribuții decât pe linia animalelor domestice, a fost alertată și Garda de Mediu.

Reprezentanții acestora au constatat că este vorba despre un exemplar de piton regal, având lungimea de 1 metru și este posibil să fi fost abandonat. Acesta murise din cauza temperaturilor prea scăzute, temperatura optimă pentru habitatul său fiind de 25-32 de grade ziua și 21-26 de grade noaptea.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Citește și: Incredibil! Ce au găsit localnicii unui sat în burta unui șarpe Boa? Oamenilor nu le-a venit să creadă

Un responsabil al unui ONG a preluat pitonul și a declarat ca va lua legătura cu cei de la Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa pentru a fi folosit la studiu sau chiar să fie expus.

Pitonul găsit ar avea vârsta de 2-3 ani, potrivit celor care l-au analizat dupa dimensiuni.

Citește și: Peștele-vampir a fost descoperit pe o plajă din Olanda. Cu ce se hrănește acesta

Peștele-vampir a fost descoperit pe o plajă din Olanda

Un pește-vampir a fost descoperit pe o plajă din Texel de un biolog marin.

Spacia datează de aproximativ 400 de milioane de ani. A fost văzută ultima dată pe insulă în 2017.

„Întotdeauna mă uit foarte atent când conduc pe plajă pentru alte descoperiri interesante și am văzut un pește mare, asemănător anghilei, întins pe malul apei când treceam.

Citește și:  Un păianjen roșu gigant a fost descoperit de către oamenii de știință. Acesta ar putea ataca oamenii

Am știut imediat că este o lampredă de mare, sunt pești incredibili. Seamănă cu anghila, dar este un  pește fără fălci,  au o gură ca un disc plină de dinți.

Nu am găsit niciodată unul pe plajă. Sunt pești uimitori, cu aspect aproape extraterestru, cu un stil de viață la fel de uimitor”, a spus un biolog, potrivit tabloidului britanic Mirror.

Acesta a mai adăugat că odată capturați, acești pești nu supraviețuiesc.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si