
1 din 3 | Cât câștigă un soldat rus trimis la război în Ucraina. Pentru Moscova, decesul acestor militari antrenați reprezintă o mare problemă deoarece costă foarte mult înlocuirea lor

2 din 3 | Cât câștigă un soldat rus trimis la război în Ucraina. Pentru Moscova, decesul acestor militari antrenați reprezintă o mare problemă deoarece costă foarte mult înlocuirea lor

3 din 3 | Cât câștigă un soldat rus trimis la război în Ucraina. Pentru Moscova, decesul acestor militari antrenați reprezintă o mare problemă deoarece costă foarte mult înlocuirea lor
Au trecut 263 de zile de la începerea războiului dintre Rusia și Ucraina. Acesta pare că nu va înceta ușor. Mii de soldați au fost uciși în timpul războiului. Iată câți au murit, dar și cât câștigă un soldat rus în război!
Iată cât câștigă un soldat rus în războiul din Ucraina, dar și câți soldați a pierdut Rusia în război.
Cât câștigă un soldat rus în războiul din Ucraina
Un salariu al unui soldat rus în război este de 30 de ori mai mare decât cel câștigat înainte de război și de opt ori mai mare decât salariul mediu din Rusia.
Moscova pune accent pe recrutarea din rândul minorităților etnice sărace și a ucrainenilor din teritoriile separatiste.
Rusia se bazează și pe mercenari și pe unitățile militarizate ale Gărzii Național, pentru a-și completa necesarul de soldați.
Citește și: Ucraina acuză Rusia că vrea să facă din Herson un "oraș al morții"
În mediul online au apărut foarte multe anunțuri legate de acest subiect.
Un soldat rus trimis la război în Ucraina ajunge să câștige între 2.000 de euro și 6.000 de euro pe lună. De 30 de ori mai mult decât câștiga lunar un soldat rus înainte de război, care ajungea la suma de doar 200 de euro, și de opt ori mai mult decât salariul mediu lunar din Rusia, care este aproape 700 de euro.
Rusia a pierdut până acum peste 80.000 soldați în Ucraina
Cel puțin 337 de pușcași marini au fost uciși de la începutul invaziei, în timp ce Garda Națională a Federației Ruse a pierdut 245 de soldați, serviciile de informații militare ale Rusiei au rămas fără 151 de soldați, unitățile de parașutiști de elită au pierdut 144 de membri, iar Serviciul Federal de Securitate și Serviciul Federal de Gărzi au înregistrat împreună 20 de decese.
Cei mai mulți dintre morți erau ofițeri, arată datele consultate de BBC, informații publice disponibile despre decesele din armata rusă, inclusiv din relatările din presa locală.
Oficialii occidentali din domeniul apărării estimează că mai mult de 80.000 de soldați ruși au fost uciși și răniți de la începutul invaziei.
Citește și: Atentat Istanbul 2022: Cine este organizația teroristă PKK, cea care a revendicat atacul?
Este studentă în anul 3 la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea din București. ”Pasiunea pentru jurnalism o am încă de mică, atunci când scriam în jurnale gânduri, idei și dorințe pe care le aveam. Pasiunea s-a menținut și peste ani, realizând că acest domeniu înseamnă multă cunoaștere. Diversitatea pe care o oferă jurnalismul mă face să mă regăsesc total, drept urmare am aplicat și pentru un job în domeniu”.
Îi place să descopăr mereu locuri noi și să cunoască oameni. Natura reprezintă pentru Alexandra locul în care se deconectează de fiecare data.
Cărțile de dezvoltare personală și psihologie au devenit o pasiune pentru ea: ”Părerea mea este că ne ajută în sfera autocunoașterii, cât și în relaționarea cu ceilalți”.
”Pe viitor sper să lucrez tot în presă și să ajung un jurnalist de success”.