Cât costă să fii chiriaș în blocul de birouri al Andreei Esca! În buzunarele vedetei vor intra peste 100.000 de euro pe lună!

Blocul de birouri al Andreei Esca a fost proiectat în 2009, urmând să fie dat în curând în folosință.

Webeditor: Matei Vaihan sâmbătă 04 iulie 2020 , 14:14

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Blocul de birouri al Andreei Esca este una din afacerile imobiliare de anvergură ale celebrei prezentatoare și ale soțului ei, Alexandre Eram.

WOWbiz.ro a dezvăluit în exclusivitate că blocul, numit Pro Tower, se află în zona Calea Călăraşilor-Pache Protopopescu, iar proiectul construirii ei a fost realizat în 2009 de către o firmă de arhitectură. Ulerior, s-a trecut la ridicarea blocului.

Citeste si: HOT this week!  Andreea Esca ne-a povestit unde isi petrece concediul iar sora Andreei Tonciu a aparut, in premiera, la un eveniment monden!

Citeste si: Asta îi lipsea! Andreea Esca, veste proastă de la judecători! Vedeta trebuie să se prezinte într-un dosar de calomnie: ”Admite cererea reclamantei” EXCLUSIV

Citeste si: Cum arată Andreea Esca nemachiata, la 47 de ani! Secretul tenului său luminos

Deocamdată, acesta nu a fost dat în folosință, urmând să fie inaugurat, cel mai probabil, la finalul acestui an. Pe site-urile specializate în închirieri de birouri, Pro Tower are oferte de birouri, cu o suprafață de 250 metri pătrași, cu 2.625 euro pe lună, adică o chirie de 10,5 euro pe petru pătrat. ( vezi ce afacere a Mihaelei Rădulescu a dat faliment)

Blocul de birouri al Andreei Esca. Clădirea are 9 etaje

Cum suprafața totală a clădirii este de 11.035 metri pătraţi, iar suprafața totală de spații de birouri din clădire este de 9.690 metri pătraţi, reiese că Esca și soțul ei, în cazul în care vor închiria toate spațiile, vor încasa 101.745 de euro pe lună din chirii! Clădirea are 9 etaje superioare, parterul, dar şi trei etaje la subsol, folosite pentru parcare.

Nu este singura investiţie imobiliară a Andreei Esca. WOWbiz.ro a dezvăluit că ea şi soţul ei au achiziţionat un hotel din Cluj-Napoca, aflat lânga catedrală. Andrea Esca şi Alexandre Eram au cumpărat un teren de 439 de metri pătraţi din centrul Clujului, pe care se afla o cladire istorica. Cum nu au voie sa o darame, ei vor renova respectiva cladire, urmand sa o transforme intr-un hotel cu apartamente de lux pentru inchiriat.

Blocul de birouri al Andreei Esca. Are mai multe vile

Andreea Esca şi Alexandre Eram mai deţin o vilă în Bucureşti, cumpărată în 2004, şi una la Snagov, achiziţionată în 2006. WOWbiz.ro a dezvaluit recent ca Esca si Eram au făcut un credit la bancă, în mai 2016, de aproximativ 370.000 de euro, împrumutul fiind făcut pentru construcţia unei alte vile pe malul lacului Snagov. O altă casă de vacanţă a fost cumparată de Andreea Esca la poalele Munţilor Făgăraş, în Porumbacu de Sus, satul bunicilor sai, în care a copilărit. 

WOWbiz.ro a dezvăluit recent că firma lui Esca a stabilit un adevărat record, profitul net pe 2019 fiind de 1.163.906 lei, adică de aproximativ 250.000 de euro, de aproape trei ori mai mare decât cel înregistrat la finalul lui 2018. Mai mult, este cel mai mare câștig net înregistrat de la înființarea fimei, în 1998.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si