Cât de bogat este preotul care va candida la alegerile europarlamentare! Cristian Terheş este şi director la o companie din SUA şi încasează un salariu uriaş!

Din actele oficiale reiese cât de bogat este preotul care va candida la alegerile europarlamentare.

Matei Vaihan, miercuri 03 aprilie 2019 , 08:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Din documente reiese cât de bogat este preotul care va candida la alegerile europarlamentare. Cristian Terheş va candida la alegerile europarlamentare din luna mai, pe lista PSD, astfel că a fost obligat să îşi depună declaraţia de avere. Terheş este preot greco-catolic şi trăieşte în Irvine, California, de mai mulţi ani, activând la Misiunea Sf. Ioan Botezătorul Orange County.

Citeste si: Carmen Avram a încasat un salariu fabulos, dar este de două ori mai mic decât al soţului ei! Ea şi Adrian Ursu au două case şi un apartament!

Cât de bogat este preotul care va candida la alegeri. Cristian Terheş are o casă şi două apartamente 

Chiar dacă locuieşte în SUA, Terheş nu deţine proprietăţi peste Ocean. În schimb, soţia sa are 170.000 de dolari în certificate la o bancă americană, acolo unde au strâns şi peste 130.000 de dolari în conturi. În România, preotul şi soţia sa au două terenuri, un loc de parcare, o casă şi două apartamente. (vezi ce avere are Anghel Iordănescu)

Cât de bogat este preotul care va candida la alegeri. Cristian Terheş a încasat 4.500 de dolari de la Biserică

Nu mai e un secret cât de bogat este preotul care va candida la alegerile europarlamentare. La rubrica veniturilor, Terheş a completat că a încasat 4.500 de dolari de la Misiunea Sf. Ioan Botezătorul, dar grosul îl reprezintă cei 80.000 de dolari câştigaţi ca de "director de business intelligence" la producătorul și distribuitorul de echipamente medicale și de terapie General Orthocare din California, SUA. Terheş a câştigat, astfel, 84.500 de dolari în ultimul an, adică aproximativ 7.000 de dolari pe lună.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si