Cat de mult a macinat-o boala pe Ionela Prodan! In 2016 era un munte de om, in 2018, inainte sa moara, ajunsese de nerecunoscut! Imagini care vorbesc de la sine
Life

Cat de mult a macinat-o boala pe Ionela Prodan! In 2016 era un munte de om, in 2018, inainte sa moara, ajunsese de nerecunoscut! Imagini care vorbesc de la sine

C.I.P.
16 apr 2018

Ziua de 16 aprilie va fi consemnata in istoria artistica a Romaniei ca una de doliu. Una dintre cele mai apreciate cantarete de muzica populara, Ionela Prodan, a incetat din viata in urma unei indelungi suferinte.

Solista, originara din Dabuleni, a avut o cariera stralucita si a incantat cu muzica ei milioane de romani. Din pacate, la 70 de ani, a fost rapusa de o boala necrutatoare, dar ea va ramane vesnica in inimile celor care au indragit-o si i-au ascultat cu placere melodiile.

Suferinta ei, desi nu a fost atat de vizibila in ultima perioada, abia acum iese la lumina. Imagini cu Ionela Prodan surprise in ultimii doi ani arata ca ea a fost macinata incet de aceasta boala necrutatoare si, desi n-a vrut sa recunoasca, a infruntat-o cu demnitate pana in ultima clipa cand a murit pe un pat al Spitalului Elias din Bucuresti.

Ionela Prodan in 2016In 2016, Ionela Prodan era un munte de om, asa cum se vede in imagini, dar apoi, usor usor, a inceput sa se schimbe radical. Desi initial se vorbea doar de o dieta, ei bine, se pare ca ea ascunde boala si incerca sa nu ii dea importanta. Ulterior, in 2017, ea apare in fata publicului schimbata, mult mai slaba, dar la fel de cocheta si inconfundabila.

Ionela Prodan in 2017De aici pana la imaginile cu ea din ultima perioada n-a fost decat un pas. Prima data au aparut poze cu Ionela Prodan purtand peruca, ca mai tarziu, fotografiile realizate in fata spitalului, dar si cele de pe holurile unitatii spitalicesti sa rate cu adevarat drama prin care aceasta trecea.

Ionela Prodan in 2018, inainte de internareIonela Prodan in 2018 dupa prima externare din spitalColegii de scena au vizitat-o, dar o gaseau mereu "frumoasa si cu zambetul pe buze", asa cum a spus Elena Merisoreanu, dar mascarea durerii nu a tinut la nesfarsit, iar in aceasta seara, Ionela Prodan a murit. Dumnezeu sa o odihneasca!

Ionela Prodan in 2018 cu cateva saptamani inainte sa moara

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook