“De la inceput, tin sa precizez ca erau d-ale tineretii valuri. Adica, acum sunt mult, mult mai calm, asa cum este si normal. Dar nu am fost intotdeauna asa, ma enervam destul de usor, cand eram mai tinerel, in trafic”, povesteste, razand, Catalin Cazacu.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Iar cand vine vorba de amintirile lui din trafic, Catalin Cazacu recunoaste ca a facut si multe prostioare. “La un moment dat, in Timisoara, ma enervasem mai tare in trafic. Nici nu mai tin minte de la ce m-am certat cu alt sofer. Si, de la vorbe grele, a iesit un ditamai scandalul. Adica, cand omul a coborat de la volan si a venit spre mine, nu am mai asteptat sa fiu provocat prea mult. Ne-am luat la bataie, ca doi… Dar acum nu mai sunt asa. Adica, chiar daca ma enervez, pentru ca e aproape imposibil sa nu te enervezi la cum e traficul la noi, ma abtin, nu mai injur, nu mai cobor de la volan. Am facut si eu o data prostii, dar nu mai fac. Sunt mult mai linistit acum”, explica simpaticul Faimos de la Exatlon.

De altfel, recunoaste el, a si inceput sa inteleaga ce se petrece in trafic.

“Nu toata lumea are un talent deosebit cand vine vorba de sofat. Asa ca noi toti ar trebui sa fim mai intelegatori. Si, cine stie, poate ar fi mai bine pentru toata lumea, s-ar circula mai bine”, ne-a mai spus Catalin Cazacu.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si