Cătălin Moroşanu tot nu scapă de înfruntarea cu Daniel Ghiţă! Când se vor întâlni cei doi grei! S-au aflat data şi ora

Cătălin Moroşanu a făcut tot ce i-a stat în putinţă să nu dea nas în nas cu Daniel Ghiţă, după ce ”Samuraiul Sălbatic” i-a tot lansat provocarea la luptă celui supranumit ”Moartea din Carpaţi”, dar se pare că tot nu scapă de înfruntare.

Calin Perian, sâmbătă 01 decembrie 2018 , 09:33

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Mai exact, ca o coincidenţă, după ce s-a aflat că Daniel Ghiţă vrea să îl ”viziteze”, la Gala din Craiova, programată iniţial pe 15 decembrie, organizatorii au schimbat data în care ”Moartea din Carpaţi” ar fi urmat să urce în ring şi au pus-o pe 14 decembrie.

Sigur că Daniel Ghiţă nu va putea ajunge la Craiova în respectiva zi, cu atât mai mult cu cât, pe 14 decembrie are loc o gală şi la Timişoara, ”Moartea din Carpaţi” a răsuflat uşurat şi, în

continuare, a evitat să dea un răspuns cu privire la data şi ora la care s-ar putea confrunta cu Daniel Ghiţă. Doar că, pare-se, cel care şi-a câştigat numele de ”Samuraiul Sălbatic” în galele K1 la nivel mondial, a făcut tot ce i-a fost în putinţă pentru ca Moroşanu să îl vadă faţă în faţă. Mai exact, cel mai bun prieten al lui Daniel Ghiţă, Bobby Păunescu a devoalat planurile ”Samuraiului”. ”Pe 1 Decembrie o sa fim la Arcul de Triumf (…). Iar pe 14 la Craiova, nu? Aşa a rămas?”, a fost postarea care a băgat, din nou, lumea în priză, fanii sporturilor de luptă amuzându-se de felul în care Moroşanu a tot evitat confruntarea cu cel care, ani la rândul, a făcut senzaţie în lumea kickbox-ului mondial.

Mai mult, Daniel Ghiţă pare deja să se amuze teribil pe seama lui Moroşanu şi, pentru ca acesta să accepte să dea piept cu el în ring, i-a făcut şi o promisiune.

”Moroşanule, nu te mai bat aşa rău”, este promisiunea făcută de ”Samuraiul Sălbatic” pentru ”Moartea din Carpaţi”.

Daniel Ghiţă, atac direct la ”Moartea din Carpaţi”

”Am resuscitat kickboxul românesc! Noi, adevăraţi luptătorii, mergeam la lupta, fără frica, în piramide şi nu ştiam cu cine vom lupta! Luptam cu cei mai buni luptători din lume! Nu aveam timp să le studiem stilul, tactica adversarilor! Noi luptam! Reprezentam ţara cu mândrie, plan mondial! Nu am respect faţă de o promoţie Petarda, care aduce adversari inferiori, ca sa

ne dam “ campioni K1 TV”. Dacă nu ne oprim cu mascarada asta, se va distruge definitiv kickboxul românesc!”, a spus, acum câteva zile, Daniel Ghiţă. Mai mult, el lansase provocarea pentru ”Moartea din Carpaţi” încă de când a revenit în ring, la Cluj, susţinând că ”îl va bate bine” pe Moroşanu pentru că acesta şi-ar fi permis să spună că este cel mai bun kickboxer de la noi.

De altfel, tot acum câteva zile, ”Moartea din Carpaţi” a decis să îi răspundă lui Daniel Ghiţă şi să anunţe, fără a fi prea exact, că este gata să îl înfrunte în ring, în luna iunie a anului viitor. ”Dacă acceptă oferta mea, va fi meciul anului. Dacă acceptă Daniel, facem gala în luna iunie anul viitor”, a spus Cătălin Moroşanu, citat de televiziuni.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Curs valutar BNR luni, 19 aprilie 2021: Euro crește, dolarul se prăbușește! Care sunt... Curs valutar BNR luni, 19 aprilie 2021: Euro crește, dolarul se prăbușește! Care sunt noile cotații
spotmedia.ro
Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
b1.ro
Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români
infoactual.ro
Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului! Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si