După UK, regiunea spaniolă Catalonia suspendă, de azi, permisul sanitar. Autoritățile consideră documentul este lipsit de orice eficacitate în faţa variantei Omicron.

Catalonia suspendă permisul sanitar

Aşadar, de mâine, oricine poate intra în restaurante, baruri sau săli de fitness fără să prezinte dovada vaccinării.

De altfel, în urmă cu două zile, autorităţile catalane au renunţat şi la limitarea numărului de persoane care pot fi admise în baruri au restaurante sau pot participa la reuniuni private.

Iar săptămâna trecută, au ridicat şi interdicţia de circulaţie pe timp de noapte în mare parte a regiunii, inclusiv în Barcelona, potrivit observatornews.ro.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Un turc a vrut să intre în țară cu aproape 28 de kilograme de chihlimbar

Cluburile rămân în continuare închise

Deocamdată, singura restricţie care mai rămâne în vigoare se referă la discoteci care rămân închise. În plus, de luna viitoare Italia simplifică regulile de intrare în ţaraă. Persoanele vaccinate nu vor mai avea nevoie şi de un test suplimentar.

Citeste si: Copil la un pas să fie spulberat de o mașină pe trecerea de pietoni. Șoferul depășea ilegal marcajul chiar în fața unui polițist


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si