Câte clase are, de fapt, manelistul Adrian Copilul Minune?

Adrian Minune a învățat la o școală din Colentina, dar a abandonat apoi studiile, pentru a se dedica muzicii de petrecere.

Matei Vaihan, joi 17 septembrie 2020 , 12:52

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Adrian Minune s-a născut la Ștefăneștii de Jos, dar a fost înscris de părinții săi, în 1980, la o școală generală din Colentina. Acolo, Adrian s-a făcut remarcat datorită calităților vocale. "Am iesit in fata clasei si am cantat o melodie de a lui Tudor Gheorghe, intitulata "Acolo este tara mea". Am fost aplaudat indelung de toti colegii mei...Deci la doar 6 anisori sa descoperit ca am aptitudini muzicale”, a povestit el într-un interviu.

Adrian Minune
Adrian Minune, în timpul unei cântări la un club de manele

“Din acel moment am participat la toate activitatile scolare si la Cantarea Romaniei ca prim solist. Elevii din clasele 4 - 8 ma chemau la toate banchetele. In aceasi perioada bunicii mei(Niculina si Vasile), care se trag tot din familie de lautari,  mi-au cumparat acordeon si ma dus la un profesor de muzica D-ul Sfantu, iar mai apoi la Domnul Florian.", a mai spus manelistul.

Citeste si: Fata lui Nicolae Guță, pentru prima dată la școală! Anais a fost îmbrăcată foarte elegant de mama ei FOTO

Citeste si: Fata lui Nelu Stoian e distrusă de dorul părintelui infectat cu coronavirus de 6 săptămâni! Bianca e cântăreață EXCLUSIV

Citeste si: Sora lui Florin Salam e dărâmată după ce fratele ei e internat de mai bine de o lună la terapie intensivă, infectat cu coronavirus: “Sfânta Fecioară Maria este singura noastră speranță. Adu-l viu acasă lângă noi”

Adrian Minune nu a absolvit liceul

"Greul vieţii m-a motivat să copilăresc mai puţin şi totuşi am o grămadă de amintiri plăcute. Zilnic făceam naveta la şcoala generală, în Colentina (25 kilometri pe zi, dus-întors), călare pe un Pegas. Recunosc, bicicleta era una furată, n-aveam bani să-mi permit una! Mai toţi la vârsta aceea furau, nu ne dădeam seama! Am învăţat bine, ba chiar am ajuns la concursul "Cântare României" în 1988 finalist pe municipiu", a mai spus Adrian.

Adrian Minune s-a înscris apoi la Liceul Tehnic Traian, dar a renunțat la studii prin clasa a IX-a, preferând să câștige bani de la cântările la diverse evenimente la care era solicitat. Adrian a început să colaboreze cu diverși lăutari, apoi cu Dan Bursuc, care a devenit impresarul lui, asigurându-i concerte atât în țară, cât și în străinătate, astfel că nu a avut timp să-și finalizeze studiile liceale.

Adrian Minune
Adrian Minune, pozat în timp ce cântă la o petrecere de botez

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si