Nelu Stoian, fratele lui Florin Salam, e internat în stare gravă, de mai bine de o lună, el fiind infectat cu coronavirus pe fondul unui diabet și al unor complicații la plămâni. Inițial, Nelu Stoian a fost intrenat la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca, apoi a fost transferat la Spitalul Matei Balș.

Fratele lui Florin Salam
Nelu Stoian, fratele lui Florin Salam, e acordeonist

Elena, sora lui Nelu Stoian, a postat, de Sfânta Maria Mică, o rugăciune pentru viața fratelui ei: „Fecioară scumpă Maria... ajuta mi fratele sa se ridice cu viața, te rog vindecă-l, adu-l viu acasă lângă noi, fie-ți milă

de el Preasfânta născătoare de Dumnezeu și nu îl lăsa, căci tu știi ce înseamnă durerea. Ai milă de frățiorul meu și dă-i Leac sa scape cu viața te rog, doar bunul Dumnezeu și sfânta Fecioara Maria este singura noastră speranța ca se va vindeca... ajuta-l Tu doamne te rog!!!! Amin”.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Adrian Minune a fost chemat la vila lui Emi Pian să filmeze un videoclip! Manelistul i-a dedicat o odă interlopului ucis! VIDEO

Citeste si: Reacția incredibilă a lui Tzancă Uraganu, după ce și-a bătut joc de distanțarea socială! Vezi ce aroganță a făcut manelistul care a strâns sute de oameni ce s-au înghesuit la concertul său!

Citeste si: Fratele lui Florin Salam nu s-a vindecat de coronavirus și e în stare critică! Amicii se roagă disperați pentru Nelu Stoian: „Adu-l Doamne înapoi la viață, lasă-l Doamne să trăiască pe acest pământ”

Florin Salam soră
Sora lui Florin Salam, fotografiată la o petrecere

Florin Salam și sora lui au făcut scandal la spital

Când fratele ei a fost transferat la Matei Balș, Elena a povestit că a avut o discuție cu Adrian Streinu Cercel, managerul instituției.

"Domnul Cercel ne-a spus că i-au cedat rinichii, ficatul. "Așa, și dacă i-au cedat, ce ați mai putea să faceți voi?", așa ne-a zis domnul Cercel", a spus femeia.

"Suntem disperați, nu comunică nimeni cu noi. Trebuie să știm starea lui. Ce putem să facem? Indiferent de situație, că este sau nu în ultima fază, trebuie să știm ce e cu el. Acum două săptămâni el s-a simțit rău. Am chemat ambulanța de la Sanador și l-au dus la Floreasca. După 4 zile, s-a simțit mai bine, i-au făcut un CT și au descoperit că are pneumonie mai severă. I-au făcut două teste de coronavirus și i-au ieșit negative. ”, a declarat Florin Salam la momentul respectiv.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si