Câte persoane au fost vaccinate anti-COVID-19 în ultimele 24 de ore?

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunţat, vineri, că în ultimele 24 de ore au fost vaccinate împotriva COVID-19 peste 39.000 de persoane, dintre care 3.620 cu vaccinul Moderna.

Alina Raducu, vineri 12 februarie 2021 , 18:58

Câte persoane au fost vaccinate anti-COVID-19 în ultimele 24 de ore?
Câte persoane au fost vaccinate anti-COVID-19 în ultimele 24 de ore?
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

De asemenea, au fost înregistrate 93 de reacţii adverse, alte opt fiind în curs de investigare.

Câte persoane au fost vaccinate împotriva virusului SARS Cov-2?

Conform CNCAV, un număr de 39.376 de persoane au fost vaccinate contra COVID-19 în ultimele 24 de ore, iar 3.620 dintre acestea au primit serul Moderna. În acest număr a fost inclusă şi doza de vaccin covid administrată bărbatului din Târgu Jiu care a primit vaccin Moderna la rapel, deşi ar fi trebuit să fie vaccinat cu serul Pfizer.

Dintre cele 35.756 de persoane vaccinate cu Pfizer, doar 480 au primit prima doză, în rest fiind vorba de persoane cărora li s-a administrat doza a doua de vaccin anti-COVID. 

Câte persoane au fost vaccinate anti-COVID-19 în ultimele 24 de ore?
Câte persoane au fost vaccinate anti-COVID-19 în ultimele 24 de ore?

Câte reacții adverse au fost înregistrate în ultimele 24 de ore? 

În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 93 de reacţii adverse, din care zece la vaccinul Moderna (toate de tip general), iar restul la Pfizer (14 de tip local şi 69 de tip general).

Alte opt reacţii adverse sunt în curs de investigare, a menționat CNCAV.

Numărul total al persoanelor vaccinate a ajuns astfel la 679.332,

din care 627.944 cu Pfizer şi 51.388 cu Moderna.

Citeste si: Valeriu Gheorghiţă: Din 1 martie, echipe mobile ar putea vaccina anti-COVID cadrele didactice

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Mărțișoarele și florile, interzise  în școli anul acesta! Anuntul facut de Ministerul... Mărțișoarele și florile, interzise în școli anul acesta! Anuntul facut de Ministerul Educatiei!
demamici.ro
Naștere de vis într-un spital de stat din Austria. Maria: „M-am simțit ca un musafir... Naștere de vis într-un spital de stat din Austria. Maria: „M-am simțit ca un musafir într-un hotel, nicidecum ca o pacientă” | Demamici.ro
b1.ro
Câți bani a ajuns să câștige Zanni, lunar, din Youtube, de când este concurent la... Câți bani a ajuns să câștige Zanni, lunar, din Youtube, de când este concurent la Survivor România? Suma uriașă pe care o va găsi în conturi
monitorulcj.ro
46,5% dintre studenți, hărțuiți sexual de profesori. Ce propuneri le fac pentru note de... 46,5% dintre studenți, hărțuiți sexual de profesori. Ce propuneri le fac pentru note de trecere?
infoactual.ro
De ce este important să îți asculți simțurile: Stomacul e primul care ne dă de știre! De ce este important să îți asculți simțurile: Stomacul e primul care ne dă de știre!
infoactual.ro
Anasonul cu efecte miraculoase. Descoperiri incredibile ale medicului Ovidiu Bojor Anasonul cu efecte miraculoase. Descoperiri incredibile ale medicului Ovidiu Bojor
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si