Câţi bani câştigă, cu adevărat, Cătălin Moroşanu! A încasat peste 50.000 de euro din luptele de K1 şi din emisiunile de televiziune!

Documentele oficiale arată câţi bani câştigă, cu adevărat, Cătălin Moroşanu, care este şi consilier judeţean la Iaşi.

Webeditor: A.N. Author: Matei Vaihan joi 10 ianuarie 2019 , 16:49

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Nu mai e un secret câţi bani câştigă, cu adevărat, Cătălin Moroşanu. Luptătorul de K1 este consilier, din partea PNL, la Consiliul Judeţean Iaşi, iar ultima declaraţie de avere pe care a completat-o datează din 23 mai 2018.

Câţi bani câştigă, cu adevărat, Cătălin Moroşanu. Are un apartament şi o casă de vacanţă

Conform acesteia, Moroşanu deţine un apartament de 3 camere în Iaşi (de 64 metri pătraţi) şi o casă de vacanţă în comuna Miroslava (de 185 de metri pătraţi), dar şi un BMW. Luptătorul nu are bani în conturi şi nici datorii la bănci.

Citeste si: „A vrut să o mute și n-a mai apucat”. Iubitul mamei fetei găsită fără viață, într-un apartament din București, și-ar fi recunoscut fapta. Femeia susține că știa că acesta este vinovat- kanald.ro

Citeste si: „Iubirea mea” Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună pentru fetița lor!- wowbiz.ro

Câţi bani câştigă, cu adevărat, Cătălin Moroşanu. A încasat 53.000 de euro într-un an

S-a aflat câţi bani câştigă, cu adevărat, Cătălin Moroşanu.

La venituri, acesta a completat că a încasat 37.000 de euro din luptele de K1 şi 16.000 de euro din drepturile de autor plătite de televiziuni, adică 53.000 de euro într-un an (4.416 euro pe lună). El a primit şi 3.845 lei pentru şedinţele de la Consiliul Judeţean Iaşi.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si