Câţi bani câştigă, cu adevărat, iubitul Simonei Halep! Toni Iuruc a încasat sute de mii de euro din publicitate!

Datele financiare arată câţi bani câştigă, cu adevărat, iubitul Simonei Halep.

Matei Vaihan, luni 22 iulie 2019 , 10:58

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

După succesul Simonei de la Wimbledon, ea a fost fotografiată în compania unui bărbat care este noul ei iubit. Toni Iuruc a fost chiar la balul organizat la Wimbledon în cinstea câştigătorilor, însă a avut grijă să nu se aşeze niciodată lângă Simona, ci lângă prietena acesteia, actriţa Irina Antonie, partenera de viaţă lui Cosmin Hodor, manager de comunicare în echipa Simonei. (vezi cum a fost primită Simona Halep la Constanţa)

Citeste si: Dezvăluri uluitoare despre Simona Halep! ”În zece zile, s-a decis să își taie sânii”. Când s-a întâmplat asta și de ce

Câţi bani câştigă, cu adevărat, iubitul Simonei Halep. Despre Iuruc s-a scris ca este un milionar machedon  

Apoi, Simona şi Toni au fost pozaţi sărutându-se pe litoral. Despre Iuruc s-a scris ca este un milionar machedon care ar fi divorţat recent de femeia care i-a fost iubită timp de doi ani şi cu care a fost însurat doar 10 luni. Presa a relatat că, în toamna lui 2018, Iuruc s-a însurat cu Liana, nunta având loc în septembrie 2018 la un club de fiţe din Mamaia. Omul de afaceri şi femeia pe care a luat-o de nevastă au divorţat repede, iar motivul pare că fie infidelitatea soţiei, care ar fi şi însărcinată în câteva luni. 

 

Câţi bani câştigă, cu adevărat, iubitul Simonei Halep. În 2002, Toni Iuruc a înfiinţat agenţia de publicitate 

Nu mai e un secret câţi bani câştigă, cu adevărat, iubitul Simonei Halep. Despre Iuruc s-a mai relatat că, în 2002, a înfiinţat agenţia de publicitate AdVenture, care s-a ocupat de prima campanie electorală a lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei. Firma prin care îşi desfăşoară activitarea agenţia a avut, de-a lungul anilor, rezultate contradictorii, cea mai bună perioadă fiind 2006-2009. În 2018, societatea comercială a bifat o pierdere de 33.356 de lei. Din 2005 şi până în 2018, firma a produs 1.551.310 lei, adică aproximativ 350.000 de euro. Despre Iuruc s-a mai scris că ar fi implicat şi în afaceri imobiliare, dar se pare că acesta sunt ale familiei sale din Constanţa.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si