Câți bani câștiga la TV Daniel Osmanovici, cel care a declanșat cel mai nou scandal din Sănătate

Daniel Osmanovici, fost prezentator tv, este de anul trecut purtător de cuvânt al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate și acum, cel care a declanșat un adevărat scandal.Daniel Osmanovici, fost prezentator tv, este de anul trecut purtător de cuvânt al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate și acum, cel care a declanșat un adevărat scandal.

C.L., vineri 26 iulie 2019 , 18:28

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Casa de Asigurări de Sănătate are de mai bine de trei săptămâni probleme grave, după ce platforma online care gestionează cardurile de sănătate este blocată. În calitatea sa de purtător de cuvânt al instituției, Daniel Osmanovici a dat o declarație care a declanșat un adevărat scandal. El a declarat cinic: „Oamenii mor oricum, şi cu, şi fără sistem”, referindu-se la faptul că situația cardurilor de sănătate nu ar fi atât de gravă. 

Premierul Viorica Dăncilă a cerut demisia lui Daniel Osmanovici, purtătorul de cuvânt al CNAS

Ei bine, afirmația sa a deranjat-o chiar și pe șefa Guvernului Viorica Dăncilă care a cerut demisia acestuia. „Am văzut declarațiile purtătorului de cuvânt de la casa asigurărilor de sănătate ceea ce arată că nu are ce căuta în această funcție, de aceea solicit ministrului Sănătății demiterea purtătorului de cuvânt și al directorului Casei Asigurărilor de Sănătate. Nu vom accepta niciodată ca un funcționar public, un om care deține o anumită funcție să aibă astfel de cuvinte pentru cetățeni”, a declarat Viorica Dăncilă într-o declaraţie de presă. 

Citeste si: VIDEO | Cardurile de sănătate nu funcționează

Citeste si: Viorica Dăncilă, enervată de un jurnalist: Teleorman nu e ”polul sărăciei”

Daniel Osmanovici a devenit purtător de cuvânt al CNAS  în vara lui 2018, până la acel moment fiind angajat la Antena. În singura declarație de avere făcută publică de când a devenit purtător de cuvânt al CNAS, Osmanovici a trecut că a avut de la respectiva televiziune un venit de 64.859 de lei. De asemenea, potrivit declarației de avere, Daniel Osmanovici nu deține niciun teren agricol, dar are un apartament pe care l-a obținut în anul 2007, prin credit, cu o suprafață de 53,17 metri pătrați. Osmanovici are două autoturisme, un Nissan luat prin leasing și un Mitsubishi.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si