Câți români au ales să se imunizeze în ultimele 24 de ore

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunţat, miercuri, că peste 16.800 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, iar peste 13.700 dintre acestea au primit prima doză.

Author: Andreea Bolocan miercuri 22 septembrie 2021 , 21:29

Bilanț vaccinare romania

Bilanț vaccinare

[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Potrivit CNCAV, 16.862 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore. Dintre acestea, 13.748 au primit prima doză de ser sau vaccinul cu doză unică de la Johnson & Johnson.

În acelaşi interval, au fost raportate şapte reacţii adverse: trei la vaccinul Pfizer şi patru la cel de la Johnson & Johnson. Alte 72 de reacţii adverse sunt în curs de investigare.

Câți români s-au vaccinat cu serul Pfizer

În ultimele 24 de ore, un număr de 5.355 de români au fost vaccinați cu prima doză a serului Pfizer și 2.978 de români au fost vaccinați cu doza a 2-a.

Câți români s-au vaccinat cu serul Moderna

În ultimele 24 de ore, un număr de 127 de români au fost vaccinați cu prima doză a serului produs de compania Moderna, iar 93 au fost vaccinați cu doza a 2-a.

Câți români s-au vaccinat cu serul AstraZeneca

În ultimele 24 de ore, un număr de 3 persoane au fost vaccinate cu prima doză a serului produs de către compania AstraZeneca și 43 de persoane s-au imunizat cu cea de-a 2-a doză.

Câți români s-au vaccinat cu serul Johnson & Johnson

În ultimele 24 de ore, un număr de 8.263 de români s-au vaccinat cu unica doză a serului produs de compania Johnson & Johnson.

Ser anti-covid

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: VIDEO| Certificatul verde Covid-19 a devenit OBLIGATORIU pentru accesul în restaurante! Unde se aplică regula

Câți români s-au vaccinat în total de la începutul campaniei

În total, cu schema completă au fost vaccinare până la această dată un total de 5.286.623 de români, iar numărul total al persoanelor vaccinate cu prima doză a ajuns la 5.410.915.

Citeste si: VIDEO| A simulat vaccinarea. Primarul din Rădăuți este viral pe internet după ce a vrut să arate mai bine în poze

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 7 reacţii adverse, iar numărul total al acestora, raportat de la începutul campaniei de vaccinare, a ajuns la 17.126. De asemenea, CNCAV precizează că 72 reacţii adverse sunt în curs de investigare.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si