Căutări de amploare pe râul Mureș, după ce un bărbat ar fi sărit în apă, de pe podul mare din municipiul de reședință. Acum, Pompierii Detașamentului Târgu Mureș încearcă să-l găsească pe bărbatul care ar fi recurs la un gest extrem.

Bărbatul a fost observat de către sportivii canotori care erau la antrenamente pe râu. Bărbatul care s-ar fi aruncat în apele râului Mureș are vârsta de 30 de de ani.

Citește și: Vacanță cu final tragic în Africa: Familia a fost atacată de o girafă, un bebeluș a murit iar un alt copil mic se află stare critică

Căutările au fost îngreunate de temperatura scăzută a apei și de stratul gros de nămol

Bărbatul a fost observat de canotori în momentul în care a sărit de pe pod. Ei au alertat autoritățile prin apel la numărul unic de urgență 112. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Căutările au fost îngreunate din cauza temperaturii scăzute a apei, care este de circa 10 grade Celsius, dar și de turbiditatea apei, care are circa 4-5 metri în locul indicat de sportivi. În plus, stratul gros de nămol cauzat de faptul că zona se află între cele două baraje de pe râul Mureș, a fost și el un impediment.

Citește și: O tânără a murit, după ce a ajuns la medic cu o banală durere de umăr. I-a fost dat un diagnostic crunt: „Era o adolescentă normală, cu poftă de viață”

„Pompierii Detaşamentului Târgu Mureş intervin în aceste momente cu o autospecială de transport scafandrii şi o barcă pneumatică, în cooperare cu scafandrii din cadrul Salvamont Mureş, pentru căutarea şi salvarea unei posibile persoane căzute în râul Mureş, zona strada Călăraşilor- Podul Mureş. Din primele informaţii ar fi vorba despre o persoană de sex masculin. Intervenţia este în dinamică, revenim cu detalii",  au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş, potrivit Agerpres.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si