Caz Caracal. Detalii neștiute despre averea lui Gheorghe Dincă și despre banii găsiți de anchetatori în casa lui

Gheorghe Dincă are o avere inexplicabilă pentru un pensionar. Monstrul din Caracal a fost trimis în judecată pentru opt infracțiuni, dosar înregistrat în sute de pagini.

G.B., marți 21 ianuarie 2020 , 20:38

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Pe proprietatea lui Dincă s-au descoperit mai multe bunuri mobile și imobile, conform spynews.ro. S-au găsit patru autoturisme care au fost indisponibilizate în baza ordonanţei de la data 29.08.2019, iar trei dintre ele sunt înmatriculate pe Olt şi aparţin inculpatului, iar unul este înmatriculat pe Bihor şi îi aparţine lui Trifor Andrei, dar a fost, de asemenea, utilizat de Gheorghe Dincă.

Caz Caracal. Detalii neștiute despre averea lui Gheorghe Dincă și despre banii găsiți de anchetatori în casa lui

Autoturismele lui Dincă sunt în valoare de 5.000 de euro. Mașinile valorează 2300 de euro, 1500 de euro, 1000 de euro şi respectiv 209 euro. De asemenea, în curtea Monstrului din Caracal a mai fost descoperită o cantitate de material feros, de aproximativ 40 de tone, evaluată la preţul de 25.000 de lei, echivalentul a circa 5.230 euro.

Citeste si: Gheorghe Dincă a depus plângere! Este halucinant pe cine acuză "monstrul din Caracal"

În rechizitoriu au mai fost trecute și alte mobile din localitatea Caracal, de peste 100.000 de euro ce îi aparțin agresorului Gheorghe Dincă:

Un teren arabil intraviral cu o suprafaţă de 1.184 metri pătraţi, pe care Gheorghe Dincă l-a dobândit împreună cu Elena Dincă. Acesta are valoarea estimată la 17.760 de euro.

Un teren intravilan - categoria de folosinţă "curţi şi construcţii", compus din 3.076 metri pătraţi, dobândit de Dincă împreună cu soţia sa, Elena. Valoarea terenului este de 53.800 de euro.

Un teren arabil intravilan, de 1.856 metri pătraţi, evaluat la preţul de 27.840 de euro.

Un teren de 463 metri pătraţi, dobândit cu Elena Dincă, ce are o valoare aproximativă de 6.945 euro.

Caz Caracal. Detalii neștiute despre averea lui Gheorghe Dincă și despre banii găsiți de anchetatori în casa lui

Citeste si: ADEVĂRUL despre trecutul lui Gheorghe Dincă: ”I-a provocat un ȘOC psihologic”

În urma percheziţiei domiciliare la locuinţa lui Gheorghe Dincă, DIICOT a mai dispus instituirea măsurii asiguratorii a sechestrului asupra sumei de 1775 lei, identificată la casa groazei.

Citeste si: Fane Risipițeanu, complicele lui Gheorghe Dincă, declarații halucinante: "Vreau să rămân în arest!"

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si