Gheorghe Dincă apare descris în rechizitoriu „un om retras, până la izolare, dar totuși cu o sexualitate exacerbată pentru vârsta sa, (constatată cu ocazia expertizei psihiatrice și a analizei comportamentale), preocupat până la obsesie de propria virilitate și convins de efectul stimulant al sexului oral".

Citeste si: Gheorghe Dincă a vrut să-și pună capăt zilelor. Mărturii terifiante făcute de către psihologul criminalist Dorin Dumitran

Caz Caracal. Gheorghe Dincă lua pastile de potență: „cinci plicuri pentru virilitate”

Monstrul din Caracal considera că femeile sunt simple obiecte sexuale, fără pic de respect. Dincă aborda femei decăzute social sau pe care le găsea pe stradă. Bărbatul a întreținut relații sexuale cu zeci de femei după ce a plecat soția sa în Italia.

Caz Caracal. Gheorghe Dincă lua pastile de potență: „cinci plicuri pentru virilitate”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

Citeste si: Caz Caracal. Detalii neștiute despre averea lui Gheorghe Dincă și despre banii găsiți de anchetatori în casa lui

Pentru că nu deținea o performanță maximă cum și-ar fi dorit, Dincă obișnuia să consume pastile de potență. Autoritățile au descoperit în camera sa un plic cu o seringă goală, o cremă care se foloseşte pentru dureri reumatisme, musculare şi articulare, cât şi pastile de potenţă, în urma perchezițiilor efectuate.

Citeste si: VIDEO| Confesiunile cutremurătoare ale lui Gheorghe Dincă făcute unui poliţist infiltrat în celula sa

Cele cinci plicuri de Potent Plus găsite în locuința lui Gheorghe Dincă conțineau capsule indicate în caz de impotenţă, pentru amplificarea plăcerii sexuale, pentru combaterea epuizării şi stresului, dar şi pentru îmbunătăţirea rezistenţei la efort fizic.

În portbagajul mașinii lui Gheorghe Dincă au fost descoperite și trei prezervative.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si