Caz de meningită virală la o grădiniţă din Constanţa

Un caz de meningită virală s-a înregistrat la o grădiniţă din municipiul Constanţa, reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean precizând că virusul nu a fost contactat în cadrul unităţii de învăţământ, în grădiniţă urmând să aibă loc o acţiune de dezinfecţie la sfârşitul acestei săptămâni.

M.A., miercuri 11 decembrie 2019 , 17:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Caz de meningită înregistrat la grădinița din Constanța

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ), la grădiniţa numărul 8 din municipiul Constanţa a fost înregistrat un caz de meningită virală unul dintre copii.

Virusul nu ar fi fost contactat în unitatea de învățământ

IŞJ a luat legătura cu conducerea unităţii de învăţământ şi a aflat că copilul respectiv nu a frecventat grădiniţa în ultimele două săptămâni, iar virusul nu ar fi fost contactat în colectivitate, în cadrul unităţii respective. 

Citeste si: Spitalul Judeţean Focşani face verificări în cazul fetiţei de patru luni şi jumătate care a murit la o zi după ce a fost consultată de un medic al unităţii

Citeste si: Avort făcut cu ajutorul luminii unui telefon mobil și fără anestezie. Procedura ”inedită” a unui medic din Pitești: „ca în Evul Mediu”

Citeste si: Piftie. Nutriționiștii spun adevărul despre acest preparat nelipsit pe mesele de Crăciun

Citeste si: Caz cutremurător: Un bărbat şi-a îngropat soţia în rochie de mireasă, la o lună după nuntă

Conducerea grădiniţei va face o dezinfecţie în cursul zilei de vineri, au precizat reprezentanţii IŞJ Constanţa, care au menţionat că în acest moment nu există pericol pentru copiii care frecventează această unitate de învăţământ.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si