Caz de meningită virală la o grădiniţă din Constanţa

Un caz de meningită virală s-a înregistrat la o grădiniţă din municipiul Constanţa, reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean precizând că virusul nu a fost contactat în cadrul unităţii de învăţământ, în grădiniţă urmând să aibă loc o acţiune de dezinfecţie la sfârşitul acestei săptămâni.

Author: M.A. miercuri 11 decembrie 2019 , 17:15

Caz de meningită virală la o grădiniţă din Constanţa
Un caz de meningită virală s-a înregistrat la o grădiniţă din Constanţa, reprezentanţii precizând că în grădiniţă urmează să aibă loc o acţiune de dezinfecţie
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Caz de meningită înregistrat la grădinița din Constanța

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ), la grădiniţa numărul 8 din municipiul Constanţa a fost înregistrat un caz de meningită virală unul dintre copii.

Virusul nu ar fi fost contactat în unitatea de învățământ

IŞJ a luat legătura cu conducerea unităţii de învăţământ şi a aflat că copilul respectiv nu a frecventat grădiniţa în ultimele două săptămâni, iar virusul nu ar fi fost contactat în colectivitate, în cadrul unităţii respective. 

Citeste si: Spitalul Judeţean Focşani face verificări în cazul fetiţei de patru luni şi jumătate care a murit la o zi după ce a fost consultată de un medic al unităţii

Citeste si: Avort făcut cu ajutorul luminii unui telefon mobil și fără anestezie. Procedura ”inedită” a unui medic din Pitești: „ca în Evul Mediu”

Citeste si: Piftie. Nutriționiștii spun adevărul despre acest preparat nelipsit pe mesele de Crăciun

Citeste si: Caz cutremurător: Un bărbat şi-a îngropat soţia în rochie de mireasă, la o lună după nuntă

Conducerea grădiniţei va face o dezinfecţie în cursul zilei de vineri, au precizat reprezentanţii IŞJ Constanţa, care au menţionat că în acest moment nu există pericol pentru copiii care frecventează această unitate de învăţământ.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si