Caz incredibil în Sibiu! Un bărbat a primit, din greșeală, o sumă uriașă de bani din partea unei bănci și a refuzat să o returneze

Un bărbat din Sibiu a primit, din greșeală, suma de 5.000 de euro din partea unei bănci pe care acesta a refuzat să îi restituie. În urma acestui incident, bărbatul a primit o pedeapsă pe măsură.

Author: Alexandra Costea marți 14 martie 2023 , 14:05

Caz incredibil în Sibiu! Un bărbat a primit, din greșeală, o sumă uriașă de bani din partea unei bănci și a refuzat să o returneze

Caz incredibil în Sibiu! Un bărbat a primit, din greșeală, o sumă uriașă de bani din partea unei bănci și a refuzat să o returneze

[Sursa foto: istock.com]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Întreaga „aventură” a început în luna ianuarie a anului 2020, atunci când bărbatul s-a dus la o bancă din Sibiu pentru a schimba suma de 5.000 de euro, din bancnote de 50 de euro în bancnote de 100 de euro.

”Inițial inculpatul a solicitat schimbarea sumei de 5.000 de euro, acesta prezentând funcționarului din cadrul băncii 100 de bancnote de 50 de euro. 

În timp ce angajata băncii sorta bancnotele primite de la inculpat, acesta din urmă i-a solicitat să îi mai schimbe încă o sumă de 1.000 de euro, remițându-i încă 10 bancnote de 100 de euro”, se precizează în rechizitoriu.

Citește și: Un bărbat din Constanța a distrus mai multe mașini după ce s-a certat cu soția

Funcționara băncii în cauză, derutată de cea de-a doua cerere a bărbatului, a scos din sertar 10 bancnote de 500 de euro, în loc de două bancnote.

Bărbatul are antecedente penale

”Astfel, în urma erorii în care s-a aflat funcționarul băncii, inculpatului, în loc de suma de 6.000 de euro, i-a fost remisă suma de 11.000 de euro, formată din 22 de bancnote de 500 euro.

Citeste si: „Distrugea tot când îi venea sevrajul”. O femeie din Maramureș și-a ucis mama, la scurt timp după ce fusese externată de la psihiatrie- kanald.ro

Citeste si: „Am trăit degeaba” Gina Matache, mesaj tranșant. Nu a mai putut suporta- wowbiz.ro

Cu toate că inculpatul a numărat suma primită în fața funcționarului, acesta nu a sesizat că ar fi primit o sumă mai mare de bani”, au mai transmis procurorii.

Citește și: Dispariția medicamenteleor generice în România- Victor Negrescu cere intervenția Comisiei Europene

În momentul în care și-au dat seama de greșeala funcționarei, reprezentanții băncii din Sibiu l-au contactat imediat pe bărbat să îi ceară restituirea sumei de 5.000 de euro, însă acesta a negat că ar fi primit bani în plus. Acesta a fost motivul pentru care banca a depus o plângere penală pe numele bărbatului.

Magistrații l-au condamnat la trei luni de închisoare cu suspendare și l-au obligat pe individ să achite prejudiciul.

Citește și: VIDEO: Incredibil ce a putut acest cuplu să găsească în pereții casei! „Locuiam pe un imens stup”

Până în prezent, banca din Sibiu a reușit să recupereze doar 30,06 euro din cei 5.000 de euro datorați de condamnat.

Bărbatul, mecanic auto de profesie, fără un loc de muncă stabil, a mai fost condamnat în anul 2007 la patru ani de închisoare cu executare pentru trafic de persoane, fiind eliberat condiționat, relatează jurnaliștii de la  adevarul.ro.

Citește și: VIDEO- Scene incredibile surprinse în Ardustat. Bătaie după rugăciune


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si