O bătaie a fost surprinsă în cursul serii de duminică în Ardustat la finalul unei adunări religioase. Mai multe persoane dintr-o familie au tăbărât pe un bărbat dintr-o altă familie cu care se aflau în conflict. Oamenii au fost nevoiți să sune la 112 pentru a cere ajutorul poliţiei. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

Ce spun polițiștii 

Conform informaţiilor oficiale, întreg scandalul ar fi pornit de la o ceartă între mai mulţi copii.

Poliţia Maramureş susţine că a primit un apel la 112 duminică în jurul orei 17.45 prin care un bărbat a sesizat faptul că fiul său în vârstă de 6 ani a fost agresat de copilul unui vecin în vârstă de cinci ani.

Citește și: Mămică ucisă în fața celor doi copii mici. Motivul crimei este halucinant

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit că între cei doi copii l a avut loc o altercaţie, în care au mai intervenit doi minori, de aceeaşi vârstă. Pentru că nimeni nu a fost rănit poliţiştii, i-au amendat pe părinţii celor minori.

Citește și: Curtea de Apel Iași începe procesul avocatului trimis în judecată fiindcă și-ar fi omorât concubina

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

În schimb, nimeni nu a sesizat poliţia cu privire la bătaia dintre adulţi surprinsă de martor.

Acum autoritățile s-au autosesizat şi au deschis o anchetă penală pentru infracţiuni de tulburare a liniştii şi ordinii publice.

Un taximetrist a fost luat la bătaie pentru că nu a acordat prioritate pietonilor

Un taximetrist din Botoșani a fost luat la bătaie pentru că nu ar fi acordat prioritate unor pietoni. 

Citește și: Un localnic furios, în scaun cu rotile, a încercat să incendieze mașina primăriei, în semn de protest. Totul s-a întâmplat în Gorj

Pietonul i-ar fi reproșat șoferului de taxi că nu i-a acordat prioritate. Supărat de cele întâmplate, taximetristul s-ar fi dat jos din mașină și ar fi sărit la bătaie.

În imaginile video surprinse de la fața locului se poate observa însă cum taximetristul este fugărit și este și pus la pământ.

Citește și: Alertă în București din cauza unui pachet suspect aflat pe bulevardul Kiseleff

Chiar șoferul de taxi a fost cel care a sunat la numărul unic de urgență 112 pentru a reclama ceea ce tocmai se întâmplase.

Oamenii legii au deschis acum un dosar penal în acest caz.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si