Caz socant in Baia Mare. Ginecologul i-a implantat un CIP in vagin ca sa poata fi urmarita de iubit!
(auxiliare)

Caz socant in Baia Mare. Ginecologul i-a implantat un CIP in vagin ca sa poata fi urmarita de iubit!

V.P.
17 oct 2017

Caz incredibil la Baia Mare. O femeie a facut o plangere socanta la Colegiul Medicilor din Maramure. Aceasta acuza medicul ginecolog ca i-ar fi implantat un CIP in vagin, la cererea iubitului.

Femeia, de 44 de ani, s-a plans la Colegiul Medicilor, cat si la Politie. Aceasta acuza medicul ginecolog ca i-a plantat un CIP in vagin. Totul s-a intamplat dupa ce ea a intalnit un barbat pe Facebook. Dupa ce a intretinut relatii intime cu el, s-a dus la un control ginecologic.

“Eu cred ca el s-a inteles cu medicul si mi-a pus acel CIP in vagin, pentru a ma urmari, pentru a stii tot ce fac. Am facut plangere la Colegiul Medicilor dar si la Politie. Acolo nu au vrut sa imi inregistreze initial plangerea. Asa ca m-am intors a doua zi si mi-au luat-o” a spus baimareanca, potrivit vasiledale.ro.

Citeste si: "M-am uitat pe jos, bucati din mama mea erau peste tot!" Fiul jurnalistei malteze asasinate acuza autoritatile de incompetenta

Citeste si: "Te bat, de dezbrac si te dau afara!" Ce s-a intamplat cu educatoarea din Vrancea, filmata in timp ce lovea mai multi copii

Citeste si: Soarta fetelor cărora le este cusut vaginul, iar în noaptea nunţii sunt descusute. Asa este traditiaSubsemnata Gabriela (…) domiciliata în Baia Mare, strada (….), judetul Maramures, seria (…) nr (…) CNP (….), prin prezenta va aduc la cunoştinta ca din luna MAI încoace pana în prezent ma simt foarte rau de cand am fost la domnul doctor ginecolog (…) şi, pe langa tratamentul (ovulul) respectiv, mi s-a mai pus ceva în vagin, ceea ce nu ştiu ce era, l-am întrebat ce este şi nu a vrut sa-mi spuna nimic ca a zis ca o sa ma simt mai bine, ceea ce nu este adevarat, pentru ca ma simt foarte rau. Trebuia sa fiu chemata dupa rezultat, ceea ce nu am fost sunata nici pana în ziua de azi. Daca apar probleme pe baza de internare la ginecologie, vreau sa fie tras la raspundere şi sa-mi plateasca tot ce o sa fie de platit (tratamentele). Va multumesc”, aşa suna plangerea facuta de femeia de 44 de ani din Baia Mare.

viewscnt
TAGURI: vagin, cip, ginecolog

Urmareste-ne pe Facebook