Caz șocant în Hunedoara. Bărbat mușcat de o haită de câini până i-au smuls urechea

Un caz șocant a avut loc în Hunedoara. Un bărbat a fost mușcat de o haită de câini. Animalele l-au sfâșiat pe om, până l-au lăsat fără o parte din ureche.

G.B., marți 11 februarie 2020 , 14:52

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Un bărbat, în vârstă de 47 de ani, a trecut prin coșmarul vieții. O haită de opt câini i-a apărut în cale și l-a agresat. Bărbatul a suferit multe răni din cauza mușcăturilor, ba chiar a rămas fără o parte din ureche, pentru că i-a fost smulsă.

Bărbat mușcat de o haită de câini până i-au smuls urechea

Citeste si: Un adolescent din Iași şi-a ucis tatăl, din greșeală, cu o singură lovitură de cuţit

Bărbatului i-a fost administrat vaccinul antirabic, însă acum are nevoie şi de serul antirabic, deoarece a fost muşcat de opt câini. Acest ser poate fi administrat până la 72 de ore.

Citeste si: VIDEO | Imaginile zilei vin din China lovită de coronavirus: Medicii poartă câte două măști de protecție și două rânduri de mănuși

Caz șocant în Hunedoara. Bărbat mușcat de o haită de câini până i-au smuls urechea

„A fost mușcat de opt câini. Nu este ser antirabic, nu doar la nivelul județului Hunedoara, ci nu este nici la Cluj, nici la Timișoara. Ministerul Sănătății ne-a cerut necesarul de ser antirabic, pe care l-am și trimis ieri, în regim de urgență. Vineri a fost cerut, iar ieri l-am trimis. Vaccinarea antirabică a pacientului s-a făcut. Vaccinul antirabic este vaccin și serul antirabic este altceva, este o diferență. S-a început vaccinarea antirabică, dar deoarece a fost mușcat de opt câini, este necesar să se introducă și acest ser, care poate fi introdus până la 72 de ore. Încă mai avem timp pentru a face rost de acest ser.

Bărbat mușcat de o haită de câini până i-au smuls urechea

Citeste si: Povestea incredibilă a unui copil care s-a pierdut în pădure: ”Un urs a avut grijă de mine”

Am luat legătura cu Ministerul Sănătății, pentru a vedea dacă există spitale care mai au ser antirabic neutilizat. Bolnavul nu este lăsat de izbeliște. S-a încercat transferul la o clinică infecțioasă din Timișoara, dar nu este ser antirabic, s-a încercat la Cluj, dar nici acolo nu e...”, a declarat purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Hunedoara, Cecilia Birău, potrivit antena3.ro.

Bărbatul a fost tranportat de urgență la Spitalul de Urgenţă din Petroşani. În continuare, omul va fi transferat la un spital din Cluj-Napoca.

Citeste si: Moldovenii, chemati de urgenta la Bucuresti!

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si