Secretul cutremurător al lui Nelson Mondialu după ce a suferit un accident grav: „Livian și Beni nu sunt copiii mei adevărați! Nu pot să fac copii! Sunt tată adoptiv!”

Nelson Mondialu a făcut un vlog în care a povestit că a avut un accident grav la vârsta de 19-20 de ani. Bărbatul a mărturisit că nu poate să facă copii și că Lobo și Beni sunt fii lui adoptivi.

Author: G.B. marți 11 februarie 2020 , 14:14

Secretul cutremurător al lui Nelson Mondialu
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Nelson Mondialu nu este tatăl lui Livian de la „Puterea Dragostei”.

Nelson Mondialu a postat un clip în care a fost mai sincer ca niciodată. Bărbatul a vorbit despre accidentul suferit în tinerețe, iar de atunci a rămas cu imposibilitatea de a mai face copii. „Azi o să vă zic un secret, pe care nu pot să-l ascund până la infinit. Mulți o să zică că sunt nebun. Din 2011, de aproape zece ani îmi duc următorii dintr-o stare în alta. Domnilor, cu părere de rău...mă sună și Liana că știe ce vreau să spun...în tinerețe am suferit un accident foarte grav. N-am pus la inimă, dar să trăiești în viață fără o posibilitatea pe care ți-a dat-o Dumnezeu. Să trăiești în viață să fii orb, să nu mergi pe picioarele tale...și mai grav să nu te poți folosi de... ta.”

Secretul cutremurător al lui Nelson Mondialu

Secretul cutremurător al lui Nelson Mondialu după ce a suferit un accident grav: „Livian și Beni nu sunt copiii mei adevărați! Nu pot să fac copii! Sunt tată adoptiv!”

Nelson Mondialu nu este tatăl lui Livian de la „Puterea Dragostei”. Nelson Mondialu s-a confensat și a mărturisit că a avut un accident la vârsta de 19-20 de ani, în care a suferit o inflamație la coloana vertebrală care i-a afectat nervul. „Eu de atunci nu-s activ, că sunt pasiv! În fine, domnilor, într-un cuvânt Lobo- Pop Nelson Livian și Pop Benjamin nu sunt copiii mei. Asta a recunoscut-o și mamele lor. Bianca și Liana au zis nu e copilul tău, dar dacă tu vrei e treaba ta. Dar mi-a fost drag...ce crește în grădina noastră...Într-adevăr copiii seamănă cu mine. Cumpără un câine și crește-l și vei observa cu încetinitorul că fața ta se va transforma în asemănarea ta.”

Secretul cutremurător al lui Nelson Mondialu

Nelson Mondialu nu este tatăl lui Livian de la „Puterea Dragostei”. Citeste si: Nelson Mondialu, tatăl lui Livian de la Puterea dragostei, și-a pus dinți. Primele imagini fabuloase!

Nelson Mondialu nu este tatăl lui Livian de la „Puterea Dragostei”. Nelson Mondialu a accentuat faptul că Livian de la „Puterea Dragostei” și Beni nu sunt copiii lui. „Nu se vor supăra, că știu și ei. Le-am spus în ziua în care și-au făcut buletinul. În acte sunt copiii mei, nu am nimic împotrivă să-și caute tații adevărați. Ei sunt recunoscuți de mine, la influența spiritului din mine. E o povară să zici că sunt copii tăi și să știi în sufletul tău că nu e al tău. Eu cunosc părinții originali ai lui Beni și Lobo. Nu aveți de ce să vă supărați că am dezvăluit acest secret. E bine și pentru voi că ați scăpat de povară, puteți să-mi ziceți tată în continuare.”

Secretul cutremurător al lui Nelson Mondialu

Nelson Mondialu nu este tatăl lui Livian de la „Puterea Dragostei”. Citeste si: Nelson Mondialu și fiul său, Livian de la „Puterea Dragostei” bătaie în direct. Mama a filmat tot

Nelson Mondialu nu este tatăl lui Livian de la „Puterea Dragostei”. Nelson Mondialu a menționat că este conștient că Liana se va supăra pe el, dar el dorește că băieții să-și schimbe numele de familie și să ia numele original al taților lor. „În câteva zile, voi pleca din această țară cu o femeie. Nu-i femeia vieții mele, că am o vârstă. Plec cu o femeie care îmi înțelege atitudinea și mă voi căsători cu ea. Să zicem că o cheamă Oprică. Îi iau numele de familie.”

Secretul cutremurător al lui Nelson Mondialu

Citeste si: Nelson Mondialu', reacție șocantă după despărțirea lui Livian și a Biancăi: „Decât să plângă...”

Nelson Mondialu nu este tatăl lui Livian de la „Puterea Dragostei”. Controversatul Nelson Mondialu a încheiat clipul prin a spune din nou: „Vă pupa tata Nelson Mondialu. Beni și Lobo nu sunt copiii mei. I-am trecut așa...că așa a fost situația...Am avut o viață...cu un amor amar!”.

Citeste si: Reacția lui Nelson Mondialu la lacrimile fiului său, după despărțirea de Bianca de la „Puterea Dragostei”: „I-am despărțit! Las` să plângă! Mai bine plânge acum decât peste 15-20 de ani! Victorie!”


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si