Doi români au cumpărat un bebeluș cu suma de 2.000 de euro. Aceștia au fost prinși după ce tranzacția a fost finalizată.

Mama copilului a fost arestată în Spania, alături de alte persoane implicate. 

Citește și: Sfârșit tragic pentru un român din Italia! Marian s-a stins din viață în urma unui accident cumplit, pe trecerea de pietoni

Cum s-a întâmplat totul?

Întâmplarea șocantă a avut loc la Don Benito-Villanueva din Badajoz (Extremadura). Acolo, o tânără româncă în vârstă de 28 de ani, a fost internată la spital pentru a naște, dar medicii au realizat că aceasta s-a internat cu numele altei femei.

Medicii au anunțat autoritățile, care, în urma unei anchete, au descoperit tot planul legat de vânzarea copilului.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Ionuț, fostul polițist care și-a terorizat luni întregi fosta iubită, a fost arestat. Incredibil unde se ascundea românul

Doi români, un bărbat în vârstă de 42 de ani și o femeie de 43 de ani, au convins-o pe o tânără de 28 de ani să le vândă bebelușul pentru suma de 2.000 de euro. Chiar înainte de a naște, gravida a fost adusă în Spania de fratele românului implicat.

La internare, aceasta s-a înregistrat cu datele soţiei românului cu care s-a înţeles să vândă copilul pentru 2.000 de euro.

Mama pruncului a fost arestată, iar acum copilul se află în continuare la spital, în stare bună, potrivit Poliției Naționale din Spania.

Citește și: Șocant! Două familii de interlopi rromi și-au făcut dreptate pe străzile din Franța, printr-o cursă mortală cu mașinile. Accidentul s-a soldat cu 5 morți

Mama bebeluşului a fost arestată, în timp ce copilul se află în continuare la spital, în stare bună, a anunţat Poliţia Naţională din Spania.

Cei doi români, precum şi fratele bărbatului care a adus-o pe tânăra însărcinată în Spania, sunt anchetaţi în cadrul aceluiaşi dosar.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si