Fiorela Costea a cumparat un pui de lup cehoslovac din Italia, iar in urma cu patru luni l-a adus la dresaj, la un instructor pe nume Petre Gavrila care si-a mediatizat o afacere de profil la propriul domiciliu, o casa cu curte din municipiul Craiova.

Citeste si: Barbatul mort in urma furtunii din Bulz avea 37 de ani. El se afla in masina, alaturi de iubita lui, cand un copac l-a strivit

Pentru ca nu avea posibilitatea sa-l duca personal la orele de instructaj, a decis ca animalul sa fie cazat in locul unde avea loc antrenamentul. Tanara a tinut legatura cu dresorul telefonic si primea filmulete cu cainele, insa cand a cerut sa-l viziteze, dresorul i-a spus ca este plecat din oras sau ca este cu sotia in spital.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Craioveanca a crezut initial ca animalul a fost vandut, insa saptamana trecuta a fost informata de catre dresor ca a murit. Dupa lungi insistente, a aflat de la dresor ca patrupedul a fost pus intr-un sac si aruncat pe marginea unei balti din Craiova.

„Eu am avut incredere in acest dresor si i-am platit suma de 2.000 de lei pentru instructajul animalului. Nu am crezut niciodata ca se poate intampla asa ceva, dar cand am vazut ca nu am posibilitatea sa il vizitez mi-am dat seama ca este ceva in nergula. Mi-a spus ca Wolf a murit din cauza ca a facut parvoviroza, insa el avea toate vaccinurile la zi, asa ca refuz sa cred ca acest lucru s-a intamplat.

Eu vreau sa plateasca moral pentru moartea acestui catel si sa nu mai pateasca si alte persoane ce am patit si eu“, a spus Fiorela Costea, stapana lupului Cehoslovac, pentru adevarul.ro.
Tanara a depus plangere la politie.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si